DURSUN YILDIZ’DAN TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, “Aday adayı tanıtım toplantısı ve temayül yoklamasında bizi yalnız bırakmayan teşkilatlarımızın her bir mensubuna kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

02 Mart 2015 Pazartesi 19:45
DURSUN YILDIZ’DAN TEMAYÜL TEŞEKKÜRÜ
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, “Aday adayı tanıtım toplantısı ve temayül yoklamasında bizi yalnız bırakmayan teşkilatlarımızın her bir mensubuna kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

AK Parti’de hafta sonunda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısı ve temayül yoklamasının ardından gözler Ankara’ya çevrildi. Aday adaylarıyla ilgili olarak parti genel merkezinde değerlendirmelere başlanırken, AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Dursun Yıldız, önemli mesajlar verdi.

Türkiye’de ‘halka hizmet’ anlayışının, AK Parti iktidarlarıyla tanışılıncaya kadar sadece bir slogandan ibaret olduğunu vurgulayan Dursun Yıldız, “AK Parti bu ezberi bozmuş, hizmeti en ücra kesimlerde yaşayan vatandaşımızın bile ayağına kadar götürmüştür. İşte bu anlayış sebebiyledir ki; partimiz her seçimden güçlenerek çıkmıştır. Hafta sonundaki aday adayı tanıtım toplantısı ve ardından yapılan temayül yoklaması, işte bu gücün bir yansıması olmuştur” diye konuştu.

DURSUN YILDIZ: AK PARTİ’DE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ VAR

Temayül yoklamasına katılabilmek ve şehre hizmet edecek kadroyu şekillendirmek üzere Erzurum’a akın eden tüm teşkilat mensuplarının, AK Parti’nin halka hizmet sevdasını perçinlediklerini ifade eden Dursun Yıldız, hafta sonunda Erzurum’dan aslında Türkiye’ye bir mesaj verildiğini kaydetti.

Yıldız, “Tortum’dan Oltu’ya, İspir’den Horasan’a, Karayazı’dan Tekman’a, Hınıs’tan Karaçoban’a, Pasinler’den Olur’a, Pazaryolu’ndan Narman’a ve Şenkaya’ya, Köprüköy’den Çat’a, Uzundere’den Yakutiye’ye, Aziziye’den Palandöken ve Aşkale ilçemize kadar teşkilatlarımızın her bir mensubu Erzurum’a birlik, beraberlik ve destek için koştu. İşte bu manzarayı çok iyi tahlil etmek gerekiyor. Çünkü yöneticisinden en alt kademede görev alan mensuplarına varıncaya kadar AK Partili olan herkeste bir kere gönülden hizmet anlayışı var, gönülden birliktelik var. Bizi birbirimize bağlayan da, işte bu birliktelik ve hizmet sevdasıdır. Bu tablonun oluşturulmasında emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyor, her birine kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 02.03.2015 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.