Davutoğlu’nun listesinde 4 Erzurumlu…

Davutoğlu Partisini kurdu, listede biri eski vali 4 Erzurumlu var.

admin
admin
13 Aralık 2019 Cuma 07:38
Davutoğlu’nun listesinde 4 Erzurumlu…

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, bugün saat 09.30'da Bilkent Otel'de yapacağı toplantı öncesi, kurucular kurulu listesi de görücüye çıktı.

Ahmet Davutoğlu Partisini kurdu, listede biri eski vali 4 Erzurumlu var.

AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, adını "Gelecek Partisi" partisi koyduğu siyasi hareketinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. Davutoğlu'nun, bugün saat 09.30'da Bilkent Otel'de yapacağı toplantı öncesi, kurucular kurulu listesi de görücüye çıktı.

Davutoğlu'nun listesinde ağırlıklı olarak son dönemde Erdoğan'a küsen isimlerin yanısıra, yine uzun yıllar AK Parti içinde siyaset yapmış isimler yer aldı. Ülkücü camia ile çok uzun yıllar önce yolunu ayıran ve AK Parti'den siyaset yapmayı tercih eden Selçuk Özdağ da kurucular kurulu listesine dahil edildi.

154 kişilik kurucular kurulu listesinde 2014 yerel seçimlerinde adı AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de geçen Eski Vali İzzettin Küçük ile birlikte Erzurumlu 4 isim yer aldı.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2019 07:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAhmet Davutoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.