CV yolladı, beni unutmayın dedi!

CV yolladı, beni unutmayın dedi!

admin
admin
04 Aralık 2018 Salı 21:02
CV yolladı, beni unutmayın dedi!

BB Erzurumspor’un As Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin genel sekreter yardımcılarından olan Ünsal Kıraç’ın siyaset düşündüğü bir sır değil.

Geldiği günden beri iç siyasete de yakından ilgilenen Kıraç, bu konuda ciddi adımlar atmaya başladı bile. Kıraç, daha önce Belediye Başkan yardımcılığı yaptığı İstanbul Kartal’da Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kıraç, AK Parti Genel merkezine ve İlçe yönetim kuruluna birer CD gönderdi ve ‘’Kartal’ı yönetmeye talibim’’ dedi.

Bugünlerde görev yaptığı Erzurum’da tatlı bir heyecan içerisine giren Ünsal Kıraç, aralarında Mehmet Sekmen başta olmak üzere çok sayıda partide etkin ismi referans yazdı, genel merkezden iyi haber bekliyor. Bir kere yola çıkmış görünen Kıraç o yüzden bugünlerde ‘’Kartal bizi biz Kartal’ı biliriz. Olursa olur suyu, olmazsa hamur suyu’’ diyor!

Editör

Son Güncelleme: 05.12.2018 13:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumÜnsal Kıraç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.