Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

admin
admin
13 Eylül 2017 Çarşamba 12:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da gerçekleştirilen Belediye Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Seçimde başarı çıtamız asgari yüzde 50 artı 1 oy elde etmektir ama asıl hedefimiz milletimizin tamamının gönlünü fethetmektir. AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığının varlık sebebi, hatta ekmek kapısı haline getirmiş küçük bir kesimi hariç tutarsak yeteri kadar gayret gösterirsek, ülkemizde desteğini alamayacağımız hiçbir vatandaşımızın ben bulunmadığına inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, heykelinin yapılmasına çok üzüldüğünü belirterek, "Bazı belediyelerimiz şahsımın heykelini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara düşmesinler. Ben heykelimin yapılmasını istemiyorum, heykel değil hizmete yönelik eserler yapsınlar. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilsinler" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da gerçekleştirilen Belediye Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Seçimde başarı çıtamız asgari yüzde 50 artı 1 oy elde etmektir ama asıl hedefimiz milletimizin tamamının gönlünü fethetmektir. AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığının varlık sebebi, hatta ekmek kapısı haline getirmiş küçük bir kesimi hariç tutarsak yeteri kadar gayret gösterirsek, ülkemizde desteğini alamayacağımız hiçbir vatandaşımızın ben bulunmadığına inanıyorum." dedi.

"ANA MUHALEFET ÜLKESİNİ YABANCILARA ŞİKAYET ETMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ana muhalefetin başındaki zat, 'Artık kavgaysa, kavga' diyor. Hale bak. Sizin hayatınız zaten bu milletle, bu milletin değerleriyle, kutsallarıyla kavgayla geçti. Eğer bizimle kavga edeceksen bunu her fırsatta Avrupa Birliğine, yabancı ülkelere, kuruluşlara şikayet ederek zaten yapıyorsun. Bu zat, kendi ülkesini, devletini, milletini yabancılara şikayet ederek, hedef göstererek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"ŞEHİRLERLE BİRLİKTE ZİHNİYETİ DE DEĞİŞTİRDİK"

Milletimizle olan güçlü bağımızı tabandan gelen siyaset hikayemize borçlu olduğumuz bir gerçektir. Belediyeciliğin sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını aynı zamanda gönülleri de yapmaktan geçtiğini gördük. Biz bu anlayışla yola çıktığımız için şehirlerle birlikte zihniyeti de değiştirdik.

Gencine güvenemeyen siyasi partiler gencine güvenen AK Parti'yi görmüştür. Biz gencimize inandık, inanıyoruz. Bu tablo bizim de AK Parti olarak hem kurumsal hem bireysel olarak kendimizi geliştirmemiz gerektiğini gösteriyor. Her seçim döneminde parti teşkilatında ve belediyelerde yenilenmeye gittik.

"EN VASAT ARKADAŞIMIZIN PERFORMANSI MUHALEFETİN YILDIZLARINDAN İLERİDİR"

Bizim partimizdeki en vasat arkadaşımızın performansı muhalefetin yıldızlarından çok daha ileri düzeydedir. Bizim ölçümüz diğer partiler ve onların belediyeleri değildir.

Darbecilerin karşısına yürekleri ve bedenleri ile hem de ellerindeki tüm imkanları ile dikilen belediye başkanlarımız ve çalışanlarımızın her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

"DAVA KALICI İSİMLER FANİDİR"

15 Temmuz ihanetinin başarısızlığa uğramasında belediyelerimizin vatandaşımızla verdiği destansı mücadele önemlidir. Unutmayın dava kalıcı isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacak sadakatimizi davamıza göstereceğiz.

AK Parti çatısı altında milletimize hizmet eden bizler isimlerimizi tarihe yazdırdıysak ne mutlu bize. Biz kalıcı olana bakacağız.

2019 Mart'ı bizim için olmazsa olmazdır. Aday olacak başkan adaylarımızın hedefi 2019 Mart değil 2019 Kasım olmalıdır. Belediyelerimiz hakkında en ufak bir spekülasyona imkan vermeyecek şekilde çalışmalarımızı yürütmemiz lazım.

"BU TOPLANTI İLE MİLADİ BİR ADIMIN ATILMASI GEREKTİĞİNİ ÖZELLİKLE İFADE ETMEK İSTİYORUM"

Bu toplantı ile miladi bir adımın atılması gerektiğini özellikle ifade etmek istiyorum. Belediyelerdeki bütün dedikoduların ortadan kalkması için sizlere büyük işler düşüyor. Bizim belediye başkanlarımız mazeret değil çözüm üreten kişiler olmalıdır.

Hiçbirimizin nefsinin peşine katılmaya hakkı yok. Hizmet yarışında tüm gücümüzle mücadeleye devam etmeliyiz. Açık ve net konuşacağım. Bu yolda küsmek, darılmak hele hele mücadeleye zarar verecek davranışlar içine girmek hiçbir arkadaşıma yakışmaz. Biz sıradan bir parti değiliz. Ben sizleri bir dava eri olarak görüyorum, yol arkadaşlarım olarak, gönüldaşlarım olarak görüyorum.

Bu dönemde AK Parti'ye zarar verecek her söz milletimizin geleceğine bir darbe olacaktır. Hiçbir arkadaşımın böyle ağır bir vebalin altına girmeyeceğine inanıyorum.

"SİHA'LAR İLE İLGİLİ İDDİALAR ÇARPIKLIĞIN ÖRNEĞİDİR"

Terörle mücadele operasyonlarında ülkemize çok büyük imkanlar sağlayan silahlı insansız hava araçlarına yönelik iddialar, bu çarpıklığın en son örneğidir. Terörle mücadele ederken sivillerin zarar görmemesine yönelik hassasiyetimizi herkes gıpta ile takip eder ve takdirlerini belirtirken, birilerinin suyu bulandırmak için uğraşması ibretlik bir hadisedir. Terör örgütünün uluslararası bir alana taşımak isteyeceği bir iddiayı siyasete taşımanın bir anlamı yok.

"MİLLETİMİZ BUNLARA HAK ETTİĞİ DERSİ SANDIKTA VERECEKTİR"

SİHA ile sivillerin hedef alındığı gibi tam da terör örgütünün uluslararası alana taşımak isteyeceği yönden bir iddiayı gündeme getirmenin siyasetle ilgisi yoktur. Milletimiz bunlara hak ettiği dersi sandıkta verecektir.

Ana muhalefetin başındaki zat ne diyor: Artık kavgaysa kavga diyor. Sizin hayatınız zaten bu milletin kutsallarıyla dalga geçmekle geçti. Eğer bizimle kavga edeceksen bunu zaten kendi ülkeni Avrupa'ya şikayet ederek zaten yapıyorsun. Bu zat bunu alışkanlık haline getirdi. Üstelik bu kavgada yalnız değil. İhaneti kendisine yol edinenlerle kavga etmekten hiçbir zaman kaçmadık, kaçmayız. Hayatımızın her döneminde Türkiye'ye ve Türk milletine düşman kim varsa kavga ettik, kavga etmeye devam edeceğiz.

"EY KILIÇDAROĞLU, SİHA'NIN YAPTIĞI İŞ...."

Rabia işaretini hala bilmeyen, öğrenemeyenler var, bu bizim partimizin sembolü bunu unutmayacağız. Tek bayrak, tek millet, tek devlet... Kılıçdaroğlu da bunu öğrenememiş... Ey Kılıçdaroğlu, SİHA'nın yaptığı iş bu vatana ihanet eden teröristleri yok etmektir, bunu böyle biliniz.

Adalet yürüyüşünde sağınızda solunuzda kimler olduğu belli. Benim milletim inşallah bunları görüyor. Bunlara gerekli dersi en kısa zamanda verecektir. Bize yıllarca ABD, İsrail İHA'ları bize vermemekte kılı kırk yardılar. Verdikleri zamanda tamiratı vs bize hendek atlattı. Silahlı olanlarını yapar hale geldik. Şimdi bundan rahatsız oluyorlar.

"S 400 ANLAŞMASI YAPTIK ÇILGINA DÖNDÜLER"

Önemli adımlar atıyoruz. Şurada bir S 400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler. Ne yapacaktık sizi mi bekleyecektir. Değerli arkadaşlar hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

"HEYKELİMİ YAPMIŞLAR... BUNU DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Bazı belediyelerimiz şahsımın heykelini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara düşmesinler. Ben heykelimin yapılmasını istemiyorum, heykel değil hizmete yönelik eserler yapsınlar. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilsinler.

Editör

Son Güncelleme: 16.09.2017 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.