ÇİMEN VE HIZARCI ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum’daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

23 Mayıs 2015 Cumartesi 09:27
ÇİMEN VE HIZARCI ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum’daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. MHP Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Sebze Hali, Hurdacılar ve Nakliyeciler sitelerinde temaslarda bulundu. Esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan adaylar, 7 Haziran’daki seçimler için destek sözü aldı. 

MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı’nın bugünkü seçim çalışması durağı Erzurum Sebze Hali ile Hurdacılar ve Nakliyeciler sitesi oldu. Hal ve site esnafı tarafından kapılarda karşılanan adaylar, gün boyu sohbet ettikleri işyeri sahipleriyle 7 Haziran seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Sebze hali esnafı, ekonomik durumlarının giderek kötüleşmesinden yakınırken, Nakliyeciler Sitesi esnafı ise, maliyetlerin yüksekliğinden dert yandı. Hurdacılar Sitesi esnafı ise, geri dönüşüm faaliyetlerine Erzurum’daki yöneticilerin hak ettiği ilgi ve alakayı göstermediğinden yakındı.

ERTÜRK ÇİMEN: ESNAF VE TÜCCARIMIZIN BELİNİ BÜKTÜLER

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, esnafın sorunlarına kulak verdiği Sebze Hali, Nakliyeciler ve Hurdacılar Sitesi’nde yüreklere adeta su serpti.

“Esnafımıza, ticaretçimize, köşede kenarda kalmış en küçük çaplı bakkalımıza dahi tedbir paketlerimiz var” diyen Ertürk Çimen, “MHP iktidarında Erzurum gibi sosyo-ekonomik anlamda geri kalmış illerden vergi tahsilâtı yapılmayacak, istihdam teşvik edilecek, maliyet yüküne ortak olunacak. Bu bölgede esnafımızın ve tüccarımızın belini büken zaten maliyetler oluyor. Bunun üstüne bir de onlarca kalem vergi eklerseniz, bu bölgedeki insanları açlığa mahkum edersiniz. Bölgeler ve iller arasındaki ekonomik gelişmişlik farkı, bu hükümetin umurunda değil. Bizim iktidar olduğumuz dönemleri hatırlayanlar, Erzurum’un ve bölgenin hangi teşviklerden ve muafiyetlerden yararlandırıldığını çok iyi hatırlayacaklardır. Bu hükümet esnafa ve tüccara destek olmak yerine, vergilerle adeta köstek oluyor. Bu gidişat sona erecek. Esnafın ve tüccarın yanında sadece ve sadece MHP iktidarı olacak” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2015 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.