ÇIĞLIK, ALMANYA’DA STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve AK Parti Erzurum Milletvekili PAB Türk Grubu Başkanı AK Parti Seçim İşleri Başkan Yarımcısı Fazilet Dağcı Çığlık Almanya’nın Köln Şehrinde 10 ayrı Sivil Toplum Kuruluşları ve Türk vatandaşlarla bir araya gelecek.

18 Kasım 2014 Salı 13:21
ÇIĞLIK, ALMANYA’DA STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK
10 Milletvekili ile Almanya'ya çıkarma yapan AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak vatandaşlarımızla ve STK larla başta seçimlerde oy kullanmada yaşanan aksaklıklar ve giderilmesi konusunu gündeme getireceklerini belirten AK Parti Erzurum Milletvekili Çığlık, “Dövizle Askerlik, Pasaport Harçları, Mavi Kart, Emeklilik, Çifte Vatandaşlık, Opsiyon Modeli, Aile Birleşimi ve Vize konularında bilgi paylaşımında bulunacağız. Bunun yanında dilek ve öneriler alındıktan Türkiye’de sonra ilgili birimlere, durumu aktaracağız” dedi.

Almanya'da Türk kökenli milletvekilleriyle de bir görüşme yapacak olan İstanbul Milketvekili Mustafa Şentop ve Erzurum Milletvekili Fazilet dağcı Çığlık, Aşırı Sağ (Neonazi) Terörizmi, Cami Saldırıları, Ayrımcılık, Yabancı Düşmanlığı, İslamofobi konuları hakkında da bu milletvekillerinden bilgi alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Fazilet Dağcı Çığlık, program kapsamında Erzurumlu hemşerileriylede bir araya geleceğini belirterek, hemşehrileri ile dertleşip, Erzurum'un selamını ileteceğini söyledi.

Heyette bulunan Milletvekilleri ve görevliler şöyle; AK Parti Seçim İşleri Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yarımcısı, Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti Seçim İşleri Bşk Yrd. İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları, Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Seçim İşleri Bşk Yrd. Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti Seçim İşleri Bşk Yrd. Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Seçim İşleri Bşk Yrd. Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Burak Ceylan ve Danışman Necip Fazıl Kurt.

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.