CHP'NİN ŞENKAYA ADAYI SALİH ÖZBEK

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Şenkaya Belediye Başkan adayı Şenkaya Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Salih Özbek oldu.

18 Ocak 2014 Cumartesi 15:16
CHP'NİN ŞENKAYA ADAYI SALİH ÖZBEK
Özbek yaptığı açıklamada; "38 yıllık memuriyet hayatımın tümünü Şenkaya’da tamamlamam benim, İlçem ve köylerindeki vatandaşlar için neler yapmak istediğimi ve onlara olan bağlılığımı gösterdiğine inanıyorum. Memuriyet hayatımda insanlara hizmet etmeyi ve yardımcı olmayı kendim için” Birinci Vazifem” olarak görmekteyim. Eğer, tüm Şenkaya’lı hemşerilerim benim çalışkanlığıma, dürüstlüğüme, sevgi ve saygıma inanarak beni bu göreve layık görüp, bana bu yetkiyi verecek olurlarsa, bende onlara layık olmaya çalışıp bu güne kadar yapmış olduğum hizmetleri ve dostluğumuzu yeni görevim dede sürdürmeye çalışacağım. Bu vesile ile Birlikte çalıştığım Erzurum Valiliği personeline, Bölge müdürlerime, İl Müdürlerime ve personeline Şenkaya Kaymakamı Murat Şener’e İlçedeki tüm daire müdürlerine ve personeline, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyelerine ve tüm Şenkayalı hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunarken seçimlerde aday olan tüm partilerdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 30 Mart 2014 seçimlerinin şahsım ailem ve tüm Şenkayalılar için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2014 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.