CHP'Lİ VEKİLE "MAKARNA" YALANLAMASI

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün "saman bulamayan üreticiler hayvanlarına makarna yediriyorlar" diyerek gösterdiği fotoğrafların kurgu olduğu ortaya çıktı.

17 Şubat 2013 Pazar 12:38
CHP'Lİ VEKİLE
Öğüt'ün Meclis’te dile getirdiği, "Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Akşar Beldesi'nde hayvan yetiştiricisi Bülent Aktürk'ün hayvanlarına makarna yedirmek zorunda kaldığı" yönündeki iddiası bizzat Bülent Aktürk tarafından yalanlandı. 
Ensar Öğüt'ün yanında getirdiği makarnayı kendisinin hazırlayarak hayvanlarına döktüğünü belirten Bülent Aktürk, "Beni, bakalım hayvanlar makarnayı yiyecek mi diyerek kandırdılar" şeklinde konuştu. Öğüt yüzünden sokağa çıkamaz hale geldiğini aktaran Bülent Aktürk, "Bizi neden mağdur ediyorsun. Biz köylüyüz diye üçüncü sınıf adam mıyız? Benim samanım yoksa otum var. Sana mı kalmış benim malıma getirip makarna dökmek. Ben kandırıldım. Hiçbir şeyden haberim olmadığı halde sen getir benim hayvanıma makarna dök. Mevlam onlardan sorsun" şeklinde tepki gösterdi.

Öğüt'ün yanında getirdiği makarnaları hayvanların önüne dökerek fotoğraflarını çektiğini anlatan Bülent Aktürk, başından geçenleri şöyle özetledi: "Ben ahırımı temizliyordum. Önde Ensar Öğüt 40-50 kişilik bir grupla ahırın önüne geldi. Yanında CHP Milletvekili Adayı Yaşettin Kışlak da vardı. Yaşettin Kışlak beni kenara çekerek sana ve hayvanlarına bir sıkıntı olmayacak. Hayvanların önüne makarna dökeceğiz bakalım hayvanlar yiyor mu. Ensar Öğüt, yanında getirdiği makarnayı ahırımın önünde ıslatıp hayvanlara döktü. Sonra da fotoğrafını çektiler."

Saman bulamadıkları için hayvanlara makarna yedirdikleri yönündeki iddiaları yalanlayan Bülent Aktürk, "Samanımız yoksa otumuz var. Makarnayı kendimiz bulamıyoruz ki hayvanlara yedirelim" şeklinde tepki gösterdi. Akşar'da da hayvanlarına makarna yediren kimse olmadığını aktaran Bülent Aktürk, "Öyle bir şey yok. Bunlar bir iftiradır. Beni alet ettiler Mevlam onlardan sorsun. Ben dün akşamdan bu yana evimden çıkamıyorum. Çok utanıyorum. Ne kardeşlerimin ne de komşularımın yüzüne bakabiliyorum. Çünkü bana diyecekler ki 'makarnacı hayvanlarına makarna yediriyor' Biz bu kadar düşmedik" dedi.

Ensar Öğüt'ün yaptıkları yüzünden çok utandığını dile getiren üretici Bülent Aktürk, "Samanım yoksa komşumdan alır yine temin ederim. Sen siyaset yapıyorsan git Göle'de yap Ardahan'da yap. Niye beni alet ediyorsun?" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.