CHP'Lİ TEKİN ALLAH RIZASI İÇİN OY İSTEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Erzurum'un Oltu ilçesinde partisinin seçim karargahını ziyaret etti, seçmenden Allah rızası için oy istedi.

24 Mayıs 2011 Salı 13:24
CHP'Lİ TEKİN ALLAH RIZASI İÇİN OY İSTEDİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ilçe girişinde CHP İlçe Başkanı Asım Özcan diğer partililerce karşılandı. Konvoy eşliğinde Oltu Çarşıbaşı semtinde kurulan CHP seçim karargahını ziyaret eden Tekin burada partililere hitap etti. Allah rızası için oy isteyen CHP'li Tekin, "40 yıldır bu ülkeyi sağ partiler yönetiyor. Bir kez de CHP'nin denenmesini istiyoruz. Karargah ve çevresinde bulunan hemşehrilerimiz bundan önce farklı partilere oy vermiş olabilirler. Bu kez oylarınızı biz istiyoruz.
Çevrenizdeki dostlarınızdan rica edin bu kez CHP'ye oy versinler. 12 Eylül döneminden sonra hep sağ partiler iktidarda oldu. Bu ülkeyi 9 yıldır soyup soğana çevirdiler. Tarım ve hayvancılık bitirildi. Yoksulluk işsizliğin geldi nokta ortada. Bütün bunlara rağmen AK Parti'ye oy verecek insanların aklından şüphe duyarım. İnşallah halkımız bu seçimde bu döneme son verecektir. Halkın iktidarı olacak ve halkın iktidarı halkın çocukları bu ülkeyi yönetecek" diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.