CHP’de Bozkurt sesleri

2 Şubatta Erzurum il kongresini yapacak olan CHP’de Gazeteci Orhan Bozkurt’un İl Başkanlığına adaylığını açıklaması partide büyük heyecan yarattı.

admin
admin
21 Ocak 2020 Salı 23:04
CHP’de Bozkurt sesleri

Erzurum CHP’de kongre süreci başladı. İlçe kongreleri tüm hızıyla sürerken, il kongresi için de kulisler hareketlenmeye başladı. İl Başkanlığı için ismi geçen Gazeteci-Yazar Orhan Bozkurt, parti çevrelerinde heyecan yarattı.

2 Şubat’ta Palan Otel’de yapılacak il kongresi için mevcut başkan Bülent Oğuz yeniden aday olduğunu açıklarken, Erzurum kamuoyunun yakından tanıdığı ve uzun yıllar CHP’de siyaset yapan Bozkurt da göreve talip olduğunu duyurdu.

25. ve 26. dönemde CHP’den Erzurum Milletvekili adayı olan Gazeteci Bozkurt’un adaylığını açıklaması parti tabanında da memnuniyetle karşılandı.

Partililer, ana muhalefet partisinin Gazeteci Orhan Bozkurt’un il başkanlığına getirilmesi ile birlikte CHP’nin Erzurum’da yeni bir ivme kazanacağına inanıyor.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2020 07:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCHPOrhan Bozkurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.