CHP YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerde aday adaylığı enflasyonu yaşanırken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin de Erzurum’da adaylık konusunda büyük teveccüh aldığı bildirildi.

07 Eylül 2013 Cumartesi 15:14
CHP YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR
Erzurum merkez ve ilçelerde adaylık için başvuruların alındığı CHP’de adaylık konusunda en fazla teveccühün gösterildiği ilçe Şenkaya oldu. Şenkaya’da 9 adayın başvuru yaptığı bildirilirken, Çat ve Aşkale’nin yanı sıra Palandöken, Yakutiye ve Aziziye için de aday adaylığı başvurusunda yoğunluk yaşandığı öğrenildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de iki ismin genel merkez nezdinde girişimlerde bulunduğu ve bir kişinin de Erzurum İl Başkanlığı’ndan dosya aldığı fakat büyükşehir için henüz resmi bir başvuru olmadığı ifade edildi.
CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, özellikle Şenkaya ve Çat’ta yaptırdıkları anketlerde yüzde 50’nin üzerinde teveccüh gördüklerini söyledi.
Büyükşehir, merkez ilçe ve ilçelerde aday adaylığı başvurularının devam ettiğinin altını çizen Kızıloğlu, “Bu yerel seçimler öncesinde partimize gösterilen teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Çok sayıda aday adayı başvurusunun yapıldığı ilçelerimiz var. Meclis üyelikleri için başvurular yapılıyor. Yüksek Seçim Kurulu’nun belirleyeceği seçim takvimi sonrasında kamudaki istifalarla birlikte ciddi bir artışın olacağını bekliyoruz. CHP olarak, adaylarımızı belirlemede liyakata büyük önem vereceğiz. Şuan için aday adayları teşkilatlarımıza ve vatandaşlara projelerini anlatıyorlar. İl Teşkilatı olarak bizlerde tüm ilçelerimizi gezerek adaylarımızla ilgili çalışma yapacağız ve daha sonra düzenlenecek bir programla adaylarımızı açıklayacağız.” dedi.
Yaklaşık 3 aydır gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Kızıloğlu, bu seçimlere iddialı hazırlandıklarını, ilçe ilçe, köy köy gezerek seçim çalışması yaptıklarını vurguladı.
İl Başkanı Kızıloğlu, 9 Eylül Pazartesi günü CHP’nin 90. yaşını kutlayacağını da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 07.09.2013 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.