CHP'li vekillerden ETSO'ya ziyaret

CHP'li milletvekilleri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

admin
admin
20 Eylül 2019 Cuma 07:12
CHP'li vekillerden ETSO'ya ziyaret

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, CHP İl Başkanı Bülent Oğuz ve partililer, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik'e ziyarette bulundu.

Bayraktutan, partisinin milletvekillerinin gruplar halinde Türkiye'nin farklı bölgelerindeki illeri ziyaret ettiğini anlattı.

Gittikleri illerde çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Bayraktutan, "O ilin nabzını tutan kurumları ziyaret edip şehrin ve bölgenin sosyoekonomik durumunu gösteren bir fotoğrafını çekmeye çalışıyoruz. Erzurum tarih boyunca ulaşım, ticaret, eğitim ve turizm anlamında hep öne çıkan bir şehir konumunda oldu. Bu vesileyle Ticaret ve Sanayi Odamızın özellikle ekonomik anlamdaki tespitleri, görüş ve önerileri bizim için değerli. Bu ziyaretlerden edindiğimiz izlenimleri bir rapor haline getirip genel merkezimize sunacağız." ifadelerini kullandı.

Yücelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafir vekillere kent hakkında bilgi verdi.

CHP HEYETİNDEN DAGC'YE ZİYARET

CHP'li milletvekilleri, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetini (DAGC) ziyaret etti.

CHP'nin Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve CHP İl Başkanı Bülent Oğuz, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy'u ziyaret ederek, cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Uğur Bayraktutan, yerel basının sorunlarını TBMM gündemine taşıyacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla milletvekillerinin tüm Türkiye'ye gittiğini belirten Bayraktutan, "Yaptığımız ziyaretlerde oluşturulacak notları rapor halinde sunacağız. Kentin sorunları hakkında detaylı bir rapor hazırlayarak çözümleri için çalışacağız." dedi.

DAGC Başkanı Özsoy da Yargı Reformu Strateji Belgesine karşı olmadıklarını ifade ederek, "Biz bu rapora karşı değiliz ancak raporda yerel basını ilgilendiren konular var. Raporda yer alan icra ilanlarıyla ilgili maddenin yasalaşması Anadolu basınını kapanma noktasına getirecektir. Kağıt maliyeti başta olmak üzere sektör ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.