CHP HEYETİNE FETULLAH GÜLEN'İN KÖYÜNDE TEPKİ

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, beraberindeki heyet ile Fethullah Gülen’in 12 Ekim 2012 tarihinde vefat eden kardeşi Hasbi Nidai Gülen’in Erzurum’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında köyde

07 Aralık 2013 Cumartesi 14:56
CHP HEYETİNE FETULLAH GÜLEN'İN KÖYÜNDE TEPKİ
bulunan Gülen’in amcasının oğlu Necdet Gülen, “Bizim partilerle alakamız yok” diyerek, CHP’li vekile tepkisini dile getirdi.

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, İl Başkanı Tacetttin Kızıloğlu ve beraberindeki partililer bugün Pasinler İlçesine bağlı Korucuk Köyü’nde, Fethullah Gülen’in 2012 tarihinde vefat eden kardeşi Hasbi Nidai Gülen için

ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Köy muhtarı Vefa Kızıltunç tarafından karşılanan heyet, Fethullah Gülen tarafından yaptırılan konukevinde aileye taziyelerini iletti. Ziyaret sırasında CHP Milletvekili Ensar Öğüt ile Fethullah Gülen’in amcasının oğlu Necdet Gülen arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Necdet Gülen, “Sağolun var olun ama bizim siyasiyi tarafımız yok. Bizim partilerle alakamız yok. Buraya neden geldiniz. Eğer başsağlığı dilemek için geldiyseniz evime gelecektiniz” dedi. CHP Milletvekili Ögüt ise “Ben bu bölgenin milletvekiliyim. Ardahanlıyım. Bu bölgenin insanı olduğum için acınızı paylaşmak için buraya geldik. Siyaset için burada değiliz” şeklinde konuştu. Yaşanan diyaloğun ardından konukevinde dua eden CHP heyeti, daha sonra köyden ayrıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 07.12.2013 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.