CHP ADAYLARINI BELİRLİYOR

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Ögüt, seçim öncesi aday belirleme çalışmalarına katılmak üzere geldiği Erzurum’da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

06 Aralık 2013 Cuma 16:28
CHP ADAYLARINI BELİRLİYOR
Partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kamer Genç’in Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yönelik hareketinin hoş olmadığını ve olayı tasvip etmediklerini söyledi. 

Partisinin Erzurum adaylarının belirlenmesine yönelik çalışmalara katılmak üzere bugün Erzurum’a gelen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, iki gün boyunca il genelinde bir dizi incelemelerde bulunacağını kaydetti.

Partisinin il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Milletvekili Ögüt, geçtiğimiz günlerde Milletvekili Kamer Genç’in Ankara’da katıldığı programda Başbakan Erdoğan’ın eşine yönelik hareketlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Erzurum’da iki gün boyunca aday belirleme konusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini söyleyen Öğüt, “İl ve ilçelerde halkın kabul ettiği adaylarla seçime katılmak amacındayız. Erzurumlulardan bu seçimde bir değişiklik bekleyerek adaylarımıza teveccüh göstermesini istiyoruz. CHP adaylarına şans verilmesi halinde modern belediyecilik hizmetlerini de buraya getirebiliriz. CHP’nin Erzurum’da milletvekilinin olmaması bir kayıptır. Bizde bölge milletvekilleri olarak bu açığı kapatmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

KIZILOĞLU’NDAN İTHAL ADAY TEPKİSİ

AK Partinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Erzurum dışından bir aday göstermesine yönelik eleştirilerde bulunan CHP İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, “Erzurum’un caddelerini, sokaklarını bilmeyen bir kişinin Erzurum’dan aday edilmesi hiç uygun olmadı. Biz CHP olarak halkın içine girerek onların benimsediği adaylarla seçime katılacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2013 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.