CENGİZ: BİZİM ERZURUM’A HİZMETTEN BAŞKA SEVDAMIZ YOK

AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fatih Cengiz, teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor.

27 Şubat 2015 Cuma 08:34
CENGİZ: BİZİM ERZURUM’A HİZMETTEN BAŞKA SEVDAMIZ YOK
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fatih Cengiz, teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor. Kuruluşundan itibaren AK Parti içerisinde yer alan ve uzun süre TBMM’de milletvekili danışmanlığı yapan Cengiz, 2009-2014 yılları arasında da Aziziye Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Geçtiğimiz yıl yapılan mahalli idareler seçimlerinden Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Fatih Cengiz, AK Parti’nin mevcut belediye başkanlarıyla devam kararı alması üzerine aday gösterilmedi. Hiçbir kırgınlık ya da küskünlük yaşamadan partisine hizmet etmeye devam eden Başkan Cengiz, 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adayı oldu.
Aday adaylığını açıklamasının ardından teşkilatlara yönelik ziyaretlerini de sıklaştıran Cengiz, “Ak kadrolar içerisinde görev alarak milletimize hizmet etme onuruna erişmiş bir kardeşiniz olarak, bu kutsal dava içerisinde yer almak ve aziz milletimize hizmet etmek bizim için büyük gurur ve onur vesilesi olmuştur.” dedi.
ERZURUM 13 YILLIK AK İKTİDARDA ÖNEMLİ HİZMETLER GÖRDÜ
Belediye başkanlığı döneminde edindiği tecrübelerle Erzurum’un sorunlarına vakıf olduğunu ifade eden Fatih Cengiz, “13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Erzurum, çok önemli hizmetlerle tanıştı. Gerek kamu yatırımları bağlamında ve gerekse yerel yönetimlerde bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadı. Artık önümüzde bir 2023 vizyonu var. AK Partimizin Yeni Türkiye misyonu doğrultusunda 2023 vizyonuna hizmet etmek, Erzurum’umuza katma değer sunmak adına bu süreçte görev almak ve sorumluluk üstlenmek adına aday adayı oldum. TBMM’de milletvekili danışmanlığıyla başlayan, ardından özel sektörde ve yerel yönetimlerde edindiğim tecrübelerle memleketime ve ülkeme hizmet etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
HİZMETE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
AK Parti Milletvekili Aday adayı Fatih Cengiz, ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde gösterilen ilgiden de memnun olduğunu dile getirerek, “Biz zaten belediye başkanlığımız döneminde de her zaman teşkilatımızla el ele gönül gönüle olduk. İl ve ilçe teşkilatlarımızla sürekli istişare ederek, ak hizmet vizyonunu oluşturduk ve ilçemizin her köşesindeki hemşehrimizi muhabbetle kucakladık. Milletvekili aday adaylığı sürecinde de teşkilatlarımızın gösterdiği ilgi ve alakaya minnettarız. İnşallah genel merkezimiz aday gösterirse, milletimizin teveccühüyle hizmete kaldığımız yerden devam ederiz.” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 27.02.2015 08:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumFatih CengizAK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.