ÇALIK: ÖZÜR VE HELALLİK BEKLİYORUZ!

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Faik Çalık, haftalık düzenlediği basın toplantısı gündeminde açıklanan MGK tutanaklarına değindi.

27 Eylül 2013 Cuma 14:50
ÇALIK: ÖZÜR VE HELALLİK BEKLİYORUZ!
Çalı, “Yaptığı efsane hizmetlerle rantiyenin ve küresel emperyalistlerin oyunlarını bozan 54. Erbakan Hükümeti'ne tuzak kuranların yalanları bir kez daha ortaya çıktı.” dedi.

“28 Şubat Davasını yürüten Ankara 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla iki hakimin açıklanmayan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) tutanaklarının inceleyip mahkemeye sunmasıyla bir gerçek daha kanıtlandı.” diyen Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Tarihi 28 Şubat MGK’sının tutanaklarının açıklanması, bir çok kez gündeme getirdiğimiz MGK'daki 18 maddenin Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından imzalanmadığı gerçeğini resmi olarak da teyit etmiş oldu, Böylelikle, türlü çeşitli iftiralarla Erbakan Hocamızı ve onun nezdinde Saadet Partimizle birlikte Milli Görüş Teşkilatlarını karalamaya çalışanların yalanları bir kez daha ayaklarına dolandı. Bu karanlık tezgâhların sorumlusu sinsi çevreler ve bugün o kurumların başında bulananlar,kalemlerini silah olarak kullanıp millet aldatanlar yüzünüz kızaracak mı bilemiyoruz ama bari nezaketen de olsa çıkıp özür dileyin ! 9,5 saat süren toplantı sonrası Başbakan Erbakan'ın önüne daha önceden hazırlanıp konulan 18 maddeyi imzalamayan Erbakan'ın 'Ayak üstü bu işler olmaz. Önümüze koydular imzaladık diyemeyiz. Onun için bunu inceleyelim’ sözleri 28 şubat'ta dik durmadı diyenler için bir özür hakkı olsun. Tutanakların açıklanması yıllardır söylediğimiz gerçeği bir kez daha gözler önüne sermiştir. Ne mutlu bize ki Milletimizi hiç aldatmadık ve hep doğruları söyleme gayreti içerisinde olduk.”


Editör

Son Güncelleme: 27.09.2013 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslı koç 2013-09-27 15:56:24

işin gerçeği biz milletçe erbakandan özür dilemeliyiz