Bunlar daha idman!

admin
admin
21 Mayıs 2019 Salı 13:14
Bunlar daha idman!

Vedat REFAYELİ

Meşhur Anadolu Ateşi’nin yönetmeni Mustafa Erdoğan ne ise benim için Ahmet Coşkun da olur. Tanışıklığım yıllar öncesine dayanan İspir’in çiçeği burnundaki Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, tıpkı Mustafa Erdoğan gibi başarılı bir proğram organizatörüdür.

Türkiye’nin parmakla gösterilen organizatörlerindendir. Hem de Cumhur ittifakının adayı olarak daha belediye başkan adayı edildiğinde Türkiye’nin İspir’i artık fasulyesinden çok daha fazla tanıyacağına inanmıştım. Tanıdığım Ahmet Coşkun, farkındalık oluşturan bir isimdir ve her işi ile ses getirmeyi sever.

Belediye Başkanı olması haline İspir’in adını artık çok duyacağımızı biliyordum. Çünkü o boş durmayı sevmeyen, içi kıpır kıpır bir adamdır, üzerine ne görev düşerse fazlasıyla uğraşıp yapan bir adamdır.

Adaylığı zamanında bu düşüncemi belirtmem etik olmazdı. En azından siyaset olur, diğer adaylara haksızlık etmeyeyim diye çekinmiş, düşüncelerimi dile getirmemiştim. Ama şimdi rahatlıkla söylüyorum ki en azından gazeteciler olarak biz bu Ahmet Coşkun ile İspir’i çok yazar çizeriz.

***

Önceki gün karşılaştığım ve sohbet ettiğim başkan Coşkun’a, şu geçen kısa süre içerisinde ne yaptığını sordum. Neler yapmamış ki? İspir’de bir çok etkinliğe daha şimdiden imza atmış ve yeni projelerinin uygulaması için de Ramazan sonrasını bekliyormuş. Anlatırken bile o heyecanını görmek mümkün.

Özellikle İspir’e ilk defa sirk getirmiş olması, sokak siharbazlarını çocuklarla tanıştırması sanırım Ahmet Coşkun’un yapacaklarının kısa bir özeti. Onları anlattı, o çalışması ile ilgili bilgiler verdi.

Ne diyeyim. Bunlar sanırım Ahmet Coşkun için bir nevi idman. Asıl maç sonra. Allah kolaylıklar versin başkan. İspir’de neler yapacağının daha şimdiden merakı içindeyiz, Ramazan bitse de o merakımızı yavaş yavaş gidermeye başlasak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.