BULUTLAR’A KÖYLERDEN TAM DESTEK

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, Palandökene bağlı Börekli, Tekederesi ve Konaklı köylerini ziyaret etti.

25 Mart 2014 Salı 08:29
BULUTLAR’A KÖYLERDEN TAM DESTEK
Köy ziyaretlerine Belediye Başkanı ve Başkan adayı Orhan Bulutların yanı sıra, AK Parti İlçe yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokçe ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaret edilen köylerde halk tarafından büyük coşku ve sevgi gösterileriyle karşılanan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bulutlar, her köyde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinledi. Köylerin sorunlarını yakından takip ettiklerini, eksik kalan hizmetleri ve altyapı sorunlarını göreve gelir gelmez çözüme kavuşturmak için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirten Bulutlar, "Ayrıca yeni projelerimizle birlikte, Palandökeni şaha kaldıracağız. Özellikle, köylerimize yaptığımız beş yıllık planlamada tüm köy mahallelerimize gerekli yatırımları yaparak, bu bölgedeki köylerin potansiyelini artırmaya çalışacağız. Tabii köylerde yaşayan çocukları ve gençlerimizi unutmayarak bir takım çalışmalar yapacağız. Ayrıca yasa gereği köylerin temizlik konusunu da unutmadık. Çocuklarımız için oyun parkları yaparken, 31 Mart'tan itibaren de köylerin temizlik işleri belediye tarafından yapılacak. Yine köy mahallelerimizin tamamına sorumlu olduğumuz alanlara kilit taşı yapılacak." dedi.
AK Parti'ye verilecek desteğin önemi de değinen Başkan Bulutlar, "Güçlü bir belediyecilik hizmeti için güçlü bir AK Parti iktidarının olması gerekir. 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye güçlü bir desteğin köylerden geleceğine inanıyorum. Bu desteği aldığımız takdirde daha heyecanlı ve daha şevkle çalışacağımızın sözünü veriyorum." şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, toplantılar sonrası mahalle sakinleriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 08:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.