BULUTLAR'A COŞKULU KARŞILAMA

30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimleri ikinci kez Ak Partiden kazanan Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyesi Başkanlığı mazbatasını İlçe Yüksek Seçim Kurulu Hakimi Emine Karaman‘dan aldı.

04 Nisan 2014 Cuma 07:28
BULUTLAR'A COŞKULU KARŞILAMA
Palandöken Belediyesi’nde ise Bulutlar, dadaş bar ekibinin baş bar oyunu ile kurban kesilerek yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı. 

Palandöken Belediyesi’nde Orhan Bulutların ikinci başkanlık dönemi resmen başladı. 30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimlerinde 54 binden fazla oy alarak rakiplerine fark atarak yarışı kazanan Orhan Bulutlar, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından kalabalık bir grupla Erzurum Adliyesi’ne geldi. Burada İlçe Yüksek Seçim Kurulu Hakimi Emine Karaman’ın makam odasına geçen Başkan Bulutlar, belediye başkanlığı mazbatasını Belediye meclis üyeleriyle birlikte aldı. Adliye çıkışında sloganlarla karşılanan Başkan Bulutlar, Palandöken Belediyesi’ne geçti. Belediye binası girişinde dadaş bar ekibini köroğlu barıyla karşılandı. Hoca Aslan Yağan’ın okuduğu ve kurban kesildikten sonra makam odasına geçen Başkan Bulutlar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ve belediye meclis üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti. Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Biz, Palandökenimizin tümünün belediye başkanıyız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

YILMADIK ÇALIŞTIK BAŞARDIK

Halkın verdiği karar Hakk’ın verdiği takdirle ikinci defa seçildiğini belirten Başkan Bulutlar, “Aday adaylığı sürecinin sonucunda adaylık görevi partimiz tarafından bize tevcih edildiğinde inşallah, Allah dilerse kesinlikle seçimleri kazanacağız demiştik. Adaylık süreci içerisinde, seçim çalışmaları sırasında birçok zorlu mücadelelere maruz kaldık. Hukuk içi, hukuk dışı, birleşik ve ferdi birçok baskılara maruz kaldık. Birçok yalan yanlış propagandalara maruz kaldık.Yılmadık, çalıştık başardık.Elhamdülillah halkımızın verdiği karar her zaman doğru karardır.” ifadelerini kullandı.

MİLLİ İRADE TECELLİ ETTİ

Başkan Bulutlar, şöyle konuştu: “Bugün mazbatamız verilmekle Belediye Başkanlığı görevimiz başladı. Biz, Palandökenimizin tümünün belediye başkanıyız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Palandökenimize Erzurumu AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanıyla beraber, AK Parti Hükümetiyle el ele vererek hizmet edeceğiz. Bugün başkanlık odamızda Allah razı olsun birçok partili arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız geldiler tebrik ediyorlar. Şimdi de biz elhamdülillah diyoruz. Çok sevinçliyiz. Memleketimize ve Palandökenimize hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ediyorum. Bu memleketin gerçek sahipleri sizlersiniz. Yani milli iradedir. Bu milli irade tecelli etti. Bize seçimi kazanamazsınız diyenlere, bir televziyon bir gazete ile ülkeyi karıştırmaya çalışanlara en iyi cevabı sandıkta sizler verdiniz. Bundan sonra Palandökenimize hizmet için kollarımızı sıvayıp, projelerimizi bir bir gerçekleştirmek üzere çalışacağız.”

YEŞİLYURT,”AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEK ”

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ise, zorlu bir süreci başarıyla geride bıraktıklarına dikkat çekti. Başkan Yeşilyurt ; “Bugün itibariyle Belediye Başkanımızla mazbatasını almış bulunmaktayız. Hem başkanımıza hem de Palandökenimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bizim yalanla, dolanla, talanla, iftirayla işimiz yok. Bundan zorlu bir mücadele ve seçim geçirildi. Bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizin bekası, refahı için bundan sonra birlik ve beraberliğimizi bozacak her tür eyleme karşı birlik beraberlik içerisinde davranmamız gerektiğini düşünüyorum. AK Parti demek hizmet demek. Bunu hepimiz biliyoruz. Cumhuriyet tarihin den bugüne gelmeyen hizmetler Erzurumumuza ve Palandökenimize 12 yılda gelmişti.

Bu dönemde de inşallah belediye başkanımız, büyükşehir belediye başkanımızla el ele verecek bizler de teşkilat olarak Ankara’dan da başta İç İşleri Bakanımız ve Şehirçilik bakanlarımız olmak üzere milletvekillerimizin vereceği desteklerle şehrimizi daha da güzelleştireceğiz. Daha güzel ve daha iyi hizmetler Erzurumumuza ve Palandökenimize gelecek. Sonuçlar hem Ak Parti hükümetimize, başkanımıza, belediye meclis üyelerimize, Palandökenimize ve Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2014 07:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.