BULUTLAR, SEMT PAZARLARINI GEZDİ

Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Teşkilatı ile Erzurum Semt Pazarcılar Esnafı Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş birlikte Salı ve Cumartesi pazarında bulunan Pazarcı esnaflarını tek tek gezerek ziyaret etti.

05 Mart 2014 Çarşamba 08:25
BULUTLAR, SEMT PAZARLARINI GEZDİ
Pazarcı esnaflarının sorunlarını dinledi. Esnaftan çok sayıda teşekkür de alan Başkan Bulutlar, tam gün Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarını ve Solakzade Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Semt Pazarını gezdi. Aynı zamanda alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Bulutlar, halkın içinde olmaya devam etti.
Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “Semt pazarları dernek başkanımız ve onun yönetimine çok teşekkür ediyorum. Palandöken’imizde semt pazarları gerçekten eskiye göre çok düzenli bir faaliyet gösteriyor. Belediyemiz ve dernek işbirliği içinde düzen ve tertip içerisinde vatandaşlarımıza her bölgede ve har alanda çok güzel bir semt pazarı hizmeti veriyorlar. Ben bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile biz semt pazarı esnafımızı ve vatandaşlarımızı değerli dostlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı işler dileklerimizi iletmiş olduk. Onlarla muhabbet ettik. Bu vesile ile dilek ve şikâyetlerini öğrenmiş olduk. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımızda bir memnuniyet söz konusu az da olsa sıkıntılar olmaktadır. Onları da en kısa zamanda gidereceğiz. Pazarlarımızdaki hizmetlerin aksamadan daha iyi yapılabilmesine gayret göstereceğiz. Bu ziyaretimize katılan tüm arkadaşlarıma ve bizi ağırlayan dernek başkanına ve tüm yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2014 08:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.