BULUTLAR: ŞEHİRDE NE YAPILIYORSA, KÖYLERE DE AYNI YAPILACAK

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Belediye şehirde ne yapıyorsa artık köylerde de aynı hizmetleri yapacak” dedi.

06 Mart 2014 Perşembe 12:56
BULUTLAR: ŞEHİRDE NE YAPILIYORSA, KÖYLERE DE AYNI YAPILACAK
Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Börekli, Tepeköy, Taşlıgüney ve Kümbet köylerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a AK Parti Palandöken İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Belediye meclis üyesi adayları ve partiler de eşlik etti.
Başkan Bulutlar, köylerde yaptığı konuşmada, AK Parti döneminde köylere gerçekten güzel hizmetler yapıldığını belirterek, “Bunu gururla söylüyorum ancak coğrafi yapımızın dağınıklığı ve büyüklüğü köylerimize hizmet yapmayı zorlaştırdığı için bu yetmedi daha fazla hizmetleri ihtiyaç var. Bu bakımdan köylerimiz bundan sonra bu hizmetlere alabilmek için inşallah yine Ak Parti hükümetinin hayata geçirdiği yeni büyükşehir belediyeler yasasıyla birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyemiz den hemde Palandöken İlçe Belediyemiz den doyurucu hizmet alacak. Şimdi biz ilçe belediyesi olarak tecrübemize dayanarak inşallah bir dönem daha yola çıktık. Biz de bunun sorumluluğu ve bilinci ile bir defa daha mahcup olmamak için bir ekip bir takım ruhu içerisinde bu işi beraber omuzlayacağız inşallah. Köylerimiz mahalle olarak hem Palandöken Belediyesi'nden hem Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alacak. Ana yollarımızı grup yollarımızın tamamı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Yol su ve kanalizasyon, çöp toplama hizmetleri, çocuk parklarına varana kadar bir belediyenin yapması gereken hizmetler neyse artık buralarda da yapılacak. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin tamamını Büyükşehir Belediyesi yapacak. Köylerimizdeki mahalle ve ara yolları da Palandöken Belediyesi olarak biz yapacağız” ifadelerini kullandı.
“5 YIL DAHA YETKİ İSTİYORUZ”
Artık köylerin de şehir merkezin deki mahalleler yapılan hizmetlerin yapılacağını ifade eden Başkan Bulutlar, “Palandöken ilçesin deki merkez mahallelerimize yaptığımız hizmetleri artık köy mahallelerimiz dede yapacağız. 18 köyümüze yaptığımız çocuk parklarını daha da geliştirerek yetişkinlerin oturacağı ve hoşça vakit geçireceği alanlara dönüştüreceğiz. Köy içerisin deki ara yoları ve belediyemizin sorumluluk alanlarına kilit taşı döşenecek ve çevre düzenlemesi yapılacak. Velhasıl belediyenin yapacağı bütün hizmetler artık köylerimize de yapılacak. Bu hizmetlerin daha hızlı olabilmesi için hükümetimiz Büyükşehir Belediyeler yasasın da yaptığı değişikliklerle belediyemizin ve Büyükşehir belediyemizin hizmetleri ile kaynaklar daha fazla olacak. İlkeli, doğru ak belediyeciliği bu mahallelerimize getire bilmek için sizlerin Ak Partiye yani Başbakanımıza destek vermeniz gerekiyor. Bu desteğinizle Başbakanımız dik duracak bizlerde inşallah 5 yıl daha bu hizmeti el ele, kol kola beraber yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2014 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.