BULUTLAR, MHP İLE İSTİŞARE ETTİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fetullah Yapan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak. ilçenin sorunları üzerine fikir alış-verişinde bulundu.

16 Nisan 2012 Pazartesi 12:25
BULUTLAR, MHP İLE İSTİŞARE ETTİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fetullah Yapan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Bulutlar’ı, Parti girişinde karşılayan MHP İlçe Başkanı Fetullah Yapan, Belediye Başkanı Bulutlarla yakın ilgi gösterdi.
Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmede MHP Palandöken İlçe Başkanı Fetullah Yapan, "Palandöken İlçesinin faydasına olacak her işte yanınızdayız ve destekçiniziz. Yeter ki Palandöken ilçesi ve halkı için bir şeyler yapılsın" dedi.
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, " Göreve geldiğimiz üç yıldan beri Palandökenin gelişmesi daha iyi ve sağlıklı bir ilçe olması için çalışıyor ve çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Yapılan tüm çalışmalarımızda zaten MHP ‘nin değerli meclis üyeleri katkı sunuyor. İlçe teşkilatı olarak sizlerinde desteğini bekliyoruz. Yapıcı ve yol gösterici tüm eleştirilerinize her zaman ihtiyacımız mutlaka olacaktır. Palandöken İlçesi ve ilçe halkı siyaset üstü değerlerdir. Bu bilinçle istişare ederek en hayırlısını yapalım. Unutmayalım ki bulunduğumuz makamlar gelip geçicidir." Diye konuştu.
Daha sonra ikili İlçeni sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat kopar 2012-04-16 12:41:49

tabi palandökene bir şey yapamayınca belki de tekrar aday gösterilemeyeceğini anlamıştır. kulislere başlamış olabilir.

Avatar
cevat daştan 2012-04-16 12:33:06

acaba sayin bulutlar ak parti ile en son ne zaman istişare etmişti hatirlamiyorum.