BULUTLAR: İKİ ERZURUMLU BAKAN OLMASI BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti Hükümetimizin Bakanlar Kurulu Kabinesin de yaptığı yeni düzenleme den Erzurumlu iki ismin Kabine de yer almasın dan dolayı Başbakanımızın Erzurum’a verdiği değeri bir kere daha gözler önüne serdiğini söyledi.

26 Aralık 2013 Perşembe 16:22
BULUTLAR: İKİ ERZURUMLU BAKAN OLMASI BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR
Yaptığı yazılı açıklama da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar şu ifadelere yer verdi; ”Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hükümetimizin son günler de sistemli bir şekilde yaşadığı linç girişimi ve sıkıntılı günlerin ardından Başbakanımızın kabinede uzun süredir düşündüğü görev değişikliğinde iki Erzurumluya Bakanlık görevi vermesi öncelikle bir Erzurumlu olarak beni mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. İç İşleri Bakanlığı görevi verilen Sayın Efgan Ala, Erzurum’umuzu bağrından çıkmış bilgi ve birikim sahibi işinin ehli bir isim ve yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevi verilen Sayın İdris Güllüce kendi alanında bilgi ve birikim sahibi olan bir Erzurumludur. Dadaşlık ruhuyla ülkemize, şehrimize güzel hizmetler yapacaklarından zerre kadar şüphemiz yoktur. Ayrıca Erzurumlu bürokratımızı ülkenin dört bir yanda kritik görevler alması Devletimizin, Hükümetimizin ve Ak Partimizin şehrimize olan güvenini ve bakış acısını gösteriyor. Bu bakış açısı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.