BU ZAFER ONLARIN ESERİ

1 Kasım seçimlerinden büyük bir zafer elde ederek çıkan AK Parti’de, başarının mimarları kadınlar oldu.

02 Kasım 2015 Pazartesi 12:57
BU ZAFER ONLARIN ESERİ
1 Kasım seçimlerinden büyük bir zafer elde ederek çıkan AK Parti’de, başarının mimarları kadınlar oldu. Yağmur çamur demeden kapı kapı dolaşarak, AK Parti’nin hizmetlerini ve projelerini anlatan kadın kolları üyeleri elde edilen başarıda en büyük pay sahibi olarak dikkat çektiler. Özverili çalışmalarını 1 Kasım seçimlerinde zaferle taçlandıran kadın kolları, seçim zaferini coşkuyla ve gururla kutluyorlar.
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir’in başkanlığındaki il yönetimi ve ilçe teşkilatları gecesini gündüzüne katarak çalıştılar. Hilal Demir, “Kapısını çalmadığımız ne bir ev, ne işyeri, ne de esnaf kalmadı. Erzurum’u adeta karış karış gezdik. Halkımıza istikrarın önemini anlattık. Ülkemizin bir kaosa sürüklenmek istendiğini, hedefin aslında ne Ak Parti, ne Cumhurbaşkanı, ne de Başbakan olmadığını, şer güçlerin asıl hedefinin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu anlattık. Sonuçta halkımız da vefa örneği sergiledi. Hizmet edenlere hakkı teslim etti. Kazanan, ülkemiz, milletimiz ve Erzurum oldu.” dedi.
Erzurum’u kuzeyden güneye, doğudan batıya karış karış gezerek ak davayı anlattıklarının altını çizen Demir, “Yeri geldi canımızı ortaya koyduk, yavrumuzu, hastamızı bıraktık, ama yine davamız için durmadık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sergiledik. Yağmur çamur demeden kapı kapı dolaşan tüm il ve ilçe teşkilatlarımın değerli mensuplarına teşekkür ederken, bizi mahcup etmeyen tüm Dadaşlar’a, il ve ilçe kadın teşkilatlarımız  adına şükranlarımı sunuyorum.”   

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 02.11.2015 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.