Bismillah’la girdiğimiz yola devam diyoruz evelallah..

Erzurum’da genç kontenjanı üzerinden listede olması muhtemel isimlerin başında gelen Uluslararası Yazarlar Ve Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Yazar Burak Codur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Tamam’ sloganı atanlara adeta ateş püskürdü.

admin
admin
14 Mayıs 2018 Pazartesi 17:33
Bismillah’la girdiğimiz yola devam diyoruz evelallah..

Codur; ‘On yedi yıl önce Ak Parti’nin kurulması ile yalnız Türkiye’de değil tüm Dünya’da yeni bir dönem başlamıştır. Ülkemiz Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir çağa Bismillah demiştir. Milyonlarca Müslüman Türk evlatları iki binli yılların başında gerçek bir lidere terfi etmiştir.

Milliyetçi muhafazakar anlayış ile Peygamber efendimizin ardından Kuran-ı Kerim ışığında Allah yolunda ilerleme anlayışı şiar edinilmiştir.

Saygı gösteren Türkiye konumu ellerin tersi ile itilmiş, saygı gören ve sevgi gösteren Türkiye var edilmiştir.

Fatih Sultan Mehmet Hanların, Abdülhamit Hanların kısacası Osmanlının ruhu 21. Yüz yılda bizlerinde tanıma onuruna eriştiği Recep Tayyip Erdoğan’da buluşmuştur. Sonuç olarak on yedi yıl önce Türkiye şahlanmıştır. Ülkemizi güzel günlere taşıdığına şahit olduğumuz ve daha da taşıyacağına inandığımız Türkiye Cumhuriyetinin son hakanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için bu gün çıkmış birileri ‘Tamam’ nidaları altında sözde vatanperverlik yaparak ne üzücü ki dış güçlerin izinden gitmeyi tercih etmektedir. Çünkü onlar için tek gerçek artık Türkiye değil Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. Bu düşmanlık adı altında sol kesim, sözde sağ kesim ve söz de milli görüşçüler vatan hainleri ile aynı masaya oturmayı kabul etmiş, bir araya gelmişlerdir. Bu gün Türk devine yapılan hain bir ittifak olarak Türk tarihine yazılacaktır. Bu durumu gözlemleyen bütün vatandaşlarımız ise 24 Haziran’da Bismillah’la girmiş oldukları bu kutlu yola hep birlikte ‘Devam’ diyecektir Evelallah! İfadesi ile sözlerini tamamladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Burak CodurDevam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.