Başkanvekili Tavlaşoğlu aday adayı oldu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili ve aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Yakutiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

admin
admin
16 Kasım 2018 Cuma 18:43
Başkanvekili Tavlaşoğlu aday adayı oldu

Yakutiye Belediyesi Başkan Aday Adayı Tavlaşoğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “15 Yılı aşkın bir süredir elde ettiğimiz tecrübeyi Yakutiye ilçemize kullanmak için aday adayı olduk” dedi.

Tavlaşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Yerel yönetimler, halka en yakın kamu yönetimi birimidir. Yerel yönetimler, kamu yönetiminin vatandaşa en yakın birimleridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde mahalli idarelerde reform dönemi başlamıştır. 16 yıldır yeni şehirleri inşa eden AK Belediyeler, gelecek nesillere her alanda gelişmiş mutlu ve müreffeh kentler bırakmak için var gücüyle çalışmaktadır. AK Belediyecilikle her alanda değişim ve dönüşümü yaşayan şehrimizin güzide ilçesi Yakutiye için bu önemli vazifeye talip olduk.” Tavlaşoğlu, “Erdemliler Hareketi’ne gönül vermiş her bir dava adamının bu kutlu yürüyüşle kadim bir müktesebatı vardır. Bu müktesebat, bu birliktelik ve bu yüksek şuurun altında İslam’ın nuruyla aydınlanan şanlı tarihimiz, kadim geçmişimiz ve geleceğimiz bulunmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın “Bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek kurduğu AK Partimiz bugün gelinen noktada aziz milletimizin bütün beklentilerine cevap vererek güçlü ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmiştir. Biz de davamızın öznesi olan “Hakk’a hizmet halka hizmettir” şiarıyla tecrübe ve birikimimizi nasip olursa ilçemizde kullanmak için bu ulvi göreve talibiz” diye konuştu.

EYÜP TAVLAŞOĞLU KİMDİR?

Eyüp Tavlaşoğlu, 2002 yılında AK Parti Dadaşkent Belde Teşkilatı’nda siyasi hayatına başladı. 2004 yerel seçimlerinde Dadaşkent Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde 2004-2009 yılları arasında kesintisiz olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yaptı.

2009 seçimlerinde Aziziye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2009-2014 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili görevini ifa etti. 2014 seçimlerinde Yakutiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2009-2014 yıllarında Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesinin Kurulumunda Müdür olarak görev yaptı. 2014-2018 yılları arasında Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulunda görev aldı. Tavlaşoğlu, halen Büyükşehir Belediyesi’nde Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlerine devam etmektedir.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEyüp Tavlaşoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT UÇAR 2018-11-17 00:35:19

AKP Lİ BİRİNİN HEMDE BELEDİYECİ BİRİNİN YAKUTİYEDEN ADAY ADAYI OLMASINI KAFAM ALMIYOR.ALİ BAŞKAN BAŞARISIZ MI.HAYIR.ALİ BAŞKANIN YAPTIKLARINI BUNLAR HAYAL BİLE EDEMEZLER

Avatar
Resul 2024-02-01 15:02:39

Dogrunadamla doğru yolda yürümek san ve şereftir aziziye için hayırlı olsun basknaim