BAŞKAN SEKMEN’DEN AK PARTİ AZİZİYE İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

admin
admin
16 Ağustos 2016 Salı 17:35
BAŞKAN SEKMEN’DEN AK PARTİ AZİZİYE İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Aziziye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Sekmen, teşkilat mensuplarının 15 Temmuz darbe girişiminin ardından düzenlenen demokrasi nöbetlerinde gösterdiği gayret ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
15 Temmuz gecesinin demokrasi tarihine kara bir leke olarak kaydedildiğini ifade eden Başkan Sekmen, “Bu hain ve alçak girişim Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı, hürriyet ve İstiklal aşığı kahraman ve asil milletimizin birlik ve beraberliği ile püskürtüldü. Daha sonra meydanları boş bırakmayan aziz milletimiz, ülkemizin birliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden terörist başı, demokrasi katili FETÖ ve onun hain işbirlikçilerine gereken dersi misliyle verdi. Bu bağlamda Ak Partimizin her bir ferdi de üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi, milletimizle birlikte 27 gün boyunca meydanları bir an olsun boş bırakmayarak, demokrasi düşmanlarının heveslerini kursaklarında bıraktı. Şahsınızda tüm teşkilat mensuplarına ve ak davamızın gönül neferlerine teşekkür ediyorum.” dedi.  
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ise, Erzurum’un vitrin ismi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ziyaretinden büyük memnuniyet ve onur duyduklarını belirtti. Keleş, “15 Temmuz tarihinde Cumhuriyet döneminin en karanlık gecesini atlatmış olmanın vermiş olduğu huzur ve gurur ile geleceğe dair Aziziyemizi konuştuk. Sayın Başkanımız son bir ay içerisinde ülkemizde yaşanmış olan kara günlerin yorgunluğu ile ilçemize dair projelerini anlattı. Kendisine ilçemiz sorunlarını aktarma fırsatı bulup, çözümlere dair güvence ve sözler aldık. Uzun yıllar siyasetin içerisinde olan, teşkilatçılık, belediyecilik ve milletvekili deneyimlerinden faydalandığımız güzel bir istişare toplantısı oldu. Teşkilatımıza yaptığı ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Başkan Sekmen, 15 Temmuz’un ardından AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatının demokrasi nöbetlerine katkıları ve katılımları anısına İlçe Başkanı Gürbüz Keleş’e bir şilt takdim etti.  

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.