Başkan Karataş ateş püskürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada çıkan dedikodulara sert tepki gösterdi.

admin
admin
03 Ekim 2019 Perşembe 07:26
Başkan Karataş ateş püskürdü

Karataş, “Bilinmesini isteriz ki kaos ve spekülasyon odaklı bu alçak iddia ülkemizde fitne ateşini yakmak isteyen şer odaklarının uydurduğu bir yalandan ibarettir. Fırsat düşkünü sırtlanların bu alçak oyunu karşısında ülkücü hareketin uyanık ve tavizsiz duracağı ise şüphe götürmez bir gerçektir.” Dedi.

Sosyal Medya hesabından bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Karataş, şunları kaydetti:

“Bugün akşam saatlerinden beri bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğuna dair asılsız bir iddia dolaşmaktadır. Bilinmesini isteriz ki kaos ve spekülasyon odaklı bu alçak iddia ülkemizde fitne ateşini yakmak isteyen şer odaklarının uydurduğu bir yalandan ibarettir. Fırsat düşkünü sırtlanların bu alçak oyunu karşısında ülkücü hareketin uyanık ve tavizsiz duracağı ise şüphe götürmez bir gerçektir.

Sayın Genel başkanımız ve camiamızın cesur, kararlı ve tavizsiz duruşuyla 15 Temmuzda püskürtülmüş olan FETÖ zihniyetinin aşağılık taktiklerini ortaya koyarak ülkemizde karışıklık çıkarmayı planlayan çakalların bir kez daha hüsrana uğrayacağı açık ve aşikardır. Biliyor ve yürekten inanıyoruz ki fırsat düşkünü satılmışlar, ellerini ovalamakla kalacaklar, avuçlarını yalamaktan öteye geçemeyeceklerdir. Simsarlığına ve uşaklığına soyundukları emperyal zihniyet ise kaosla beslenmeyi şiar edinmiş bu zavallıların çaresizliğine çözüm bulamayacaktır.

Umutsuzluk çamurunda çırpınmaya devam edeceklerdir. Şüphesiz bilgeliğin, ferasetin ve fedakarlığın timsali olan Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey ülkemiz ve partimiz için büyük bir siyasi kazanç yüce Türk milletinin ise birlik ve bütünlüğünün yegane güvencesidir. Gerek ülkemizin gerekse partimizin hayati derecede ihtiyaç duyduğu sayın genel başkanımızın çok şükür önemli bir rahatsızlığı bulunmamaktadır.

Bu vesileyle Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli Beye Yüce Allah’tan uzun ömürler diliyor, ellerinden bir kez daha öpüyor, kendilerine sonsuz saygılarımı sunuyorum.”

Salih YILDIRIM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.