BAŞKAN AYDIN HAFTASONU DA DURMADI: HORASAN TARİH YAZACAK

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, hafta sonu da boş durmadı.

admin
admin
20 Mart 2017 Pazartesi 00:40
BAŞKAN AYDIN HAFTASONU DA DURMADI: HORASAN TARİH YAZACAK

İlçedeki kahvehaneleri ve esnafları tek tek gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Başkan Aydın, ilçe sakinlerinin sorularını da yanıtlayarak, yenilenen sistem hakkında kapsamlı bilgi veriyor. Hafta sonu da kahvehaneleri tek tek dolaşan Aydın, buralardaki kalabalık gruplarla sohbet ederek, yeni sistemin Türkiye’ye çağ atlatacağını ve inşallah 17 Nisan’da Türkiye’nin daha güçlü, yepyeni bir döneme uyanacağını ifade ediyor.

Halk oylaması sürecinin Türkiye düşmanlarını bir araya getirdiğini ilçe sakinlerine anlatan Başkan Aydın, “Güçlü Türkiye’ye karşı çıkan güruhların hayır için nasıl mücadele ettiklerini tüm milletimiz görüyor. Bu çabalar bile neden evet çıkması gerektiğinin en bariz göstergesi. İnşallah 17 Nisan’da bu güzel ülkemiz, cennet vatanımız yepyeni bir güne uyanacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Doğru yolda ilerleyip, hedefi büyük tutanların yüklerinin de ağır olduğunu kaydeden Aydın, “Ülkesi, milleti, vatanı ve bayrağı için mücadele eden güçlü bir liderimiz var. Bütün dünya onu gıptayla izlerken, içimizdeki bazı şer odaklar ön yargılı bir şekilde yaklaşıyorlar. Onlar da biliyorlar ki, sayın Cumhurbaşkanımız gücünü milletten almakta ve inşallah 16 Nisan’da da Yeni Türkiye’nin ilk başkanı olacaktır. Milletimiz onu bu kutlu yolda asla yalnız yürütmedi, her dönemde gerekli desteği verdi. Şimdi inşallah 16 Nisan da bir milat olacak ve ümmetin umudu olan sayın cumhurbaşkanımıza bu yolda yalnız olmadığını bir kez daha göstereceğiz.” diye konuştu.

16 Nisan’da Horasan’ın da tarih yazacağına inandığını aktaran Başkan Abdulkadir Aydın, “İnşallah Erzurum’da rekor kıran ilçelerden birisi olacağız. Mevlam, sayın Cumhurbaşkanımızı, ak davamızı ve bizleri inşallah bu süreçte de mahcup etmeyecek. Bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde ve istişarelerde Horasanlı hemşehrilerimizin büyük teveccühüyle karşılaştık. İnanıyorum ki bu teveccüh ve heyecan 16 Nisan’da da sandıklara yansıyacak, tüm Erzurum olduğu gibi Horasan da sandıkları evet’lerle patlatacaktır.” şeklinde konuştu.

Bu arada, Başkan Aydın’ın yaptığı ziyaretlerden oldukça memnun olan esnaf ve vatandaşlar da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki aydınlatıcı bilgilerinden dolayı teşekkür ediyorlar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.