BAŞKAN ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI

Ak Parti Aşkale Belediye Başkan adayları İlçe binasında biraraya gelerek seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

03 Kasım 2013 Pazar 12:44
BAŞKAN ADAYLARINDAN BİRLİK MESAJI
İlçe Başkanı İrfan Kervan yaptığı açıklamada, “Bu bir hizmet yarışıdır. Partimize ve İlçemize bütün aday arkadaşlarımızın en güzel şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Bütün aday arkadaşlarımız ilçemiz ve teşkilatımıza en verimli şekilde birlik ve beraberliğini ortaya koyarak, Ak liderini örnek alan hizmet neferleri olacağına tüm kalbimle inanıyor, Rabbimin halka hizmet hakka hizmet yolunda ilerleyeceğine inandığım adaylarımızın yar ve yardımcısı olmasını temenni eder hepsine tüm kalbimle başarılar diler ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kervan daha sonra şunları kaydetti; “Partimize birbirinden değerli ve güçlü adayların adaylıkta bulunmuş olmaları, bizlere gurur vermektedir. Bu teşkilatımızın zenginliğini Ak liderimize olan bağlılığını biz teşkilatlara olan güvenirliğini göstermektedir. Bizler de teşkilat olarak ilçemizdeki bu zenginliğin halkımıza hizmet olarak yansıması için bizlere düşen görev ve sorumlukların bilincindeyiz.

Bütün aday arkadaşlarımın da en az bizim kadar partimize ve Başbakanımıza sevdalı olduklarını bildiğim için bu sürecinde partimize ve adayların şahsına hiçbir zarar vermeden biteceğinden eminim.

Kıymetli adaylarımızın Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetteki ahlakını, edepli duruşunu, hayalı yaşam tarzını, kendilerine örnek alacak, halka hizmet hakka hizmet çizgisinden ayrılmayacaklarına inanıyor, şahsım ve teşkilatım adına tüm adaylarımıza başarılar diler, Bu hizmet yarışın da yüce rabbimin yar ve yardımcısı olmasını temenni ederim.

Şu an Partimize belediye başkanlığı için dokuz kişi resmi müracatta bulunmuştur. Belediye meclis üyeliği için otuz kişi resmi başvuruda bulunmuştur. Belediye meclis üyeliği müracaat süresi 1 Aralık 2013 tarihine kadar uzatıldığı için Bu sayının da artacağını düşünüyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2013 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.