BAŞKAN ADAYI ORHAN, PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Yerel Seçimlere sayılı günlere Ak Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, çalışmalarını sürdürüyor.

27 Mart 2014 Perşembe 11:49
BAŞKAN ADAYI ORHAN, PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Orhan, ilçedeki Pazar esnafını ziyaret etti. Hem esnafın sorunlarını dinledi, hem de alışveriş yapan ilçe sakini vatandaşlarla sohbet etti.
Orhan’a Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Ak Parti Aziziye teşkilatı ve çok sayıda partili eşlik etti. Ilıca ve Dadaşkent bölgesinde Modern Semt Pazarlarının yapılacağını belirten Orhan, bu sayede Aziziye halkının, gerekse pazar esnafının daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmelerinin temin edildiğini ifade etti. Orhan şöyle devam etti: ”Pazar yerlerinin durumu değiştireceğiz. Alış-verişe gelmiş ve pazar yerinde gezen vatandaş sağlıklı bir yerde gezip hiçbir sorun yaşamadan alışverişini yapma imkânına kavuşacaktır. Pazar, kurulan günlerin haricinde Pazar Yeri farklı amaçlar içinde kullanılabilecektir. Bu sayede Semt Pazarlarımız çok fonksiyonel bir özelliğe sahip olacaktır.”
Seçim çalışmalarına destek olmak için Aziziye’de bulunan Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, istikrarın devam edebilmesi için, her zaman olduğu gibi Partilerine teveccühün devam etmesi gerektiğini belirtti.  Çığlık, Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’ın Aziziye için bir şans olduğunu ve Aziziye çağ atlatacak deneyim ve tecrübeye fazlasıyla sahip olduğunu kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2014 11:50
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiCevdet Orhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.