BAŞBAKAN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ, KÜÇÜKLER DÖNEMİ BİTTİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, "Sayın Başbakanımızla görüştüm. Bu dönem yeni bir adayla devam etmek istiyorlar. Başbakanımızın takdiridir. Aday kim olacak, şu an bilmiyorum." dedi.

27 Kasım 2013 Çarşamba 16:16
BAŞBAKAN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ, KÜÇÜKLER DÖNEMİ BİTTİ
"Bu görevlendirmeler ve değişimler hizmette bir bayrak yarışıdır" diyen Küçükler, yaptığı açıklamada, "2004 yılında hizmet bayrağı bize teslim edildi. AK Partili bir belediye başkanı olarak on yıl boyunca durmadık, koştuk. Kalben müsterihim. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yine Başbakanımızın bir takdiridir. Biz AK Parti'nin bir hizmet neferiyiz. Sayın Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Ahmet Küçükler, AK Parti'ye mensup bir siyasetçi ve hizmet insanı olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ve partinin emrinde olduğunu, nerede görev verilirse orada millete ve vatana hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilecek başkan kim olursa olsun, her türlü desteği vereceğini ve yanında yer alacağını açıklamalarına ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.11.2013 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muammer 2013-11-27 16:31:00

hizmetlerinden dolayı sn av ahmet küçüklere teşekkür ederiz!