BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ERZURUM’DA

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu partisinin il kongresine katılmak üzere Erzurum’a geldi. Davutoğlu, şehir merkezi girişinde atlı cirit ve folklor ekipleri tarafından karşılandı.

29 Kasım 2014 Cumartesi 12:05
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ERZURUM’DA
Erzurum havaalanında İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt tarafından karşılanan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, konvoy işliğinde kent merkezine hareket etti.

Başbakan Davutoğlu’nun konvoyu şehir merkezi girişinde 50 civarında atlı ciritçi ve folklor ekipleri tarafından karşılandı. Otobüsten inerek ciritçilerle bir süre sohbet eden Başbakan Davutoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi ve bir vatandaşla özçekim yaptı.

Erzurum’da halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Başbakan Davutoğlu, daha sonra Erzurum Valiliği ziyareti için tarihi kongre binasına hareket etti.

Editör

Son Güncelleme: 29.11.2014 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.