BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, ERZURUM'A GELİYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti 5. Olağan Kongresi’ne yönelik hazırlıklarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak ilk il kongresinin Erzurum’da yapılacağını belirtti.

17 Kasım 2014 Pazartesi 23:32
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, ERZURUM'A GELİYOR
Kongre için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve takvimin sıkışık olmasına rağmen siyasetin zorladığı hiçbir kuraldan ve yeter şartlarından hiçbir şekilde vazgeçmediklerini dile getiren Soylu, “Şanslıyız ki Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da aynı şekilde bu kongrelerin AK Parti için, 2015 seçimleri için, 2023 hedeflerimiz için çok önemli bir fırsat içerdiğini, çok önemli bir fırsat yüklendiğini tüm arkadaşlarımızla defaten paylaşıyor” dedi.

İl kongrelerinin ilkinin Erzurum’da gerçekleştirileceğini belirten Soylu, “Erzurum bizim milli mücadelemizin, kurtuluşumuzun en önemli noktalarından bir tanesidir. Yani kararın, kaderin ve ülkenin geleceğini bir şekilde milletimiz tarafından teslim edildiği noktalardan bir tanesidir Erzurum. O açıdan Erzurum kongresi de hem partimiz açısından hem ülkemiz açısından hem de gelecek beklentilerimiz açısından bizim için önemli bir yerdir. İlk kongre yeri olarak Erzurum’un belirlenmesi direkt Sayın Genel Başkanımızın talimatıyla oldu. Ertesi gün de yine önemli sembol vilayetlerimizden bir tanesinde Balıkesir’de, yani Zağanos’ta, dergahın kurulduğu Balıkesir’de olunacak” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2014 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.