BAŞBAKAN AÇIKLADI: KÜÇÜKLER DÖNEMİ BİTİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Büyükşehir ve 11 il belediye başkan adayını belirlediklerini önümüzdeki hafta ise isimleri açıklamaya başlayacaklarını ifade etti. Başbakan Erdoğan, anketlerde partinin oyunun altında oy aldığı belirlenen belediye başkanları ile yola devam etmeyeceklerini açıkladı. Bu açıklama, anketlerde düşük oy alan Ahmet Küçükler için yolun sonunun geldiğini gösteriyor.

20 Kasım 2013 Çarşamba 23:41
BAŞBAKAN AÇIKLADI: KÜÇÜKLER DÖNEMİ BİTİYOR
ATV Canlı yayında yerel seçimlerle ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada. Biz hizmette sınır tanımıyoruz. Ama muhalefet hangi hizmeti yapmış onu da göremiyorum. Şu anda da adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte adaylarımız o illerde önümüzdeki döneme yönelik ne gibi projeler inşa edecekler şu anda ne durumdayız. Bunların hepsini tanıtımla ilgili yapılacak lansmanlarda sunacaklar. Bunların bazılarına şahsen bende katılacağım. Ama ilk etapta dört veya beş merkezde büyükşehir belediye başkanlarımızı tanıtmak ve açıklamak istiyoruz. Şu anda 22 büyükşehir belediye başkan adayımızı belirledik. İl Belediye başkanlarımızdan ise 11'ini belirlemiş vaziyetteyiz. Bunları belirlerken temayül yoklamalarını, anketleri ve o illerin milletvekillerini ve Bakan arkadaşlarımızın kanaatlerini almak suretiyle hareket ediyoruz. İnşallah Trabzon'daki açılışlardan sonra çalışmalara devam ediyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren peyderbey açıklamaya başlayacağız. Bizi her yer sevindirir. Biz hedefe koşuyoruz" diye konuştu.

ERZURUM’DA KÜÇÜKLER DÖNEMİ BİTİYOR
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bazı illerde AK Parti'nin oylarının yüksek, ancak mevcut belediye başkanlarının oylarının düşük çıktığını hatırlatarak, bu illerde sevilen isimleri aday göstereceklerini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın bu açıklaması, anketlerde hep düşük oy alan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in yeniden aday gösterilme ihtimalini de ortadan kaldırdı.
Son yapılan anketlerde 2009 seçimlerinde 56.8 oy oranıyla başkan seçilen Küçükler'in 5 yıllık sürede partisine ciddi oy kaybettirdiği anketlerde ortaya çıktı. AK Parti teşkilatlarıyla da arası iyi olmayan Küçükler’in temayül yoklamalarında da düşük oy aldığı ve bu yüzden Başbakan Erdoğan’ın gözden çıkardığı isimlerin başında geldiği öğrenildi.
Başbakan’ın son açıklaması da Erzurum’da bir dönemin daha bittiğini ortaya koydu. Başbakan'ın bu açıklamasıyla birlikte aday gösterilmeyecek belediye başkanları arasında Küçükler'in de olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2013 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çolakoğlu @ERZURUMLU 2013-11-25 19:25:22

sn küçükler in yaptıkları belediyenin asli görevleri bizler hizmetin ne olduğun nasıl olduğunu bilmediğimiz için bunlar bize çok hizmet etmiş gibi geliyor gidip kayseri ye baksalar anlayacaklar hizmet dediğin imarı bitmiş sanayisi gelişmiş sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan olmalı ki hizmet edilmiş diyelim.

Avatar
davut 2013-11-22 09:55:08

davut efendi kervan yürüyor...

Avatar
boşver smi @ERZURUMLU 2013-11-21 19:25:26

yapılan icraatlar veya yaptırdığı icraatlar hangi belediye başkanı olursa olsun yapması gereken görevi.çünkü devletten maaş alıyor bu bir.i̇kincisi asıl olan belediye başkanlarının halk ile içiçe ve uyumlu bir şekilde çalışması.ha bu bir karakter meselesi bunun maaşla ve ya herhangi bir şeyle yapılması mümkün olmauan bir kararkter.bunu yapan her kim olursa olsun kazanır.

Avatar
ERZURUMLU 2013-11-21 13:45:23

neden bu küçükler bu kadar kötüleni̇yor ben anlamiyorum.
tamam belki̇ bi̇rtakim hatalari olmuş olabi̇li̇r ama yaptiği hi̇zmetleri̇ hi̇ç yokmuş gi̇bi̇ göstermek ne kadar doğru
küçüklerden sonra gelecek olan i̇çi̇nde emi̇ni̇m bu cümleler kurulacak. gelen gi̇deni̇ aratirmiş derler.
açik açik ahmet küçükleri̇n gi̇tmesi̇ i̇çi̇n medyada kampanya başlatildi kamuoyunu bu düşünceye sevk etmek i̇çi̇n elden gelen herşey yapiliyor ben bunda kasit ariyorum ki̇ varda zaten yazik çok yazik...