BAKIRCI: ERZURUM’A TEŞVİK İSTİHDAMI OLUŞTURULMALI

Merkez Parti Palandöken ilçe Başkanı Orhan Bakırcı, “Erzurum’a teşvik istihdamı oluşturulmalı, biz siyasetin alternatifiyiz” dedi

18 Aralık 2014 Perşembe 23:29
BAKIRCI: ERZURUM’A TEŞVİK İSTİHDAMI OLUŞTURULMALI
Erzurum’da yayın yapan kanal 25 televizyonunda katıldığı programda gündemdeki konuları değerlendiren Merkez Parti palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı, Erzurum’a teşvik oluşturup istihdam sağlanmasını isteyerek yatırım yapılmasını istedi.

İlçe Başkanı Bakırcı, “Şehirdeki mağdur vatandaşın mağdur esnafın sıkıntıları artıyor. Çözüm üretmekte yetersiz olan yerel idareciler kendilerini haklı çıkarma gayreti içindeler. Hâlbuki Şikâyet etmeye harcadıkları enerjiyi çözüm için harcasalar ortada sıkıntı kalmaz. Bizi birbirimize bağlayan bu kadar değerler varken teferruata dalıp, milleti ayrıştırmamamız lazım. Ekonomik gelişmeyle, refahla, eldeki nimeti biraz daha uygun, adaletli dağıtmakla işe başlamamız lazım. Bütün bunların esası temeli de hukuk çerçevesinde hareket etmek. Onun için doğru bir hukuk, tatbik edilebilir bir hukuk ve herkesin buna da riayetini sağlamamız lazım” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.12.2014 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.