BAKAN SEMA RAMAZANOĞLU ERZURUM’DA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Aile Sosyal Destek Projesi kapsamında bin 500 psikoloğun kadroya alınacağı müjdesini verdi.

admin
admin
20 Şubat 2016 Cumartesi 12:00
BAKAN SEMA RAMAZANOĞLU ERZURUM’DA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Aile Sosyal Destek Projesi kapsamında bin 500 psikoloğun kadroya alınacağı müjdesini verdi. 

Ziyaretlerde bulunmük ezere Erzurum'a gelen Bakan Ramazanoğlu, yaptığı açıklamada, "Bugün Erzurum’a hem ziyaret hem de çalışma yapmak için geldik. Önemli bir projenin ayağını başlatıyoruz. Bu büyük bir Türkiye projesi. Adı ASDEP Aile Sosyal Destek Projesi. Bu projemiz daha önce bir kaç il ve ilçemizde başladı ve hala yürüyen bir projemiz. Sahada çalışan arkadaşlarımıza belirli bir coğrafyada sorumluluk veriyoruz. İki veya üç hafta içerisinde bin 500 psikoloğu bakanlığımızda istihdam etmek üzere kadroya alıyoruz. Bunun altyapısını hazırladık kadrolarını aldık ve bu arkadaşlarımız saha elemanları olacak. Erzurum’a da ciddi bir kadro vereceğiz. Bir gün kapınız çalınacak. Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Hakkari’de önceden başladı beşinci il Erzurum olacak. Silopi’de güvenlik güçlerimiz çıktıktan sonra 100 psikolog arkadaşımız sahada çalışmaya başladı" dedi. 

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret eden Bakan Sema Ramazanoğlu’una, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de eşlik etti.  

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.