Bakan Koca, Başkan Sekmen'i kabul etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i kabul etti.

admin
admin
17 Nisan 2019 Çarşamba 00:19
Bakan Koca, Başkan Sekmen'i kabul etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Sekmen, Bakan Koca tarafından kabul edildi.

Koca, yapılan yatırımlarla ilgili Sekmen'den bilgi alarak yapılan hizmetler dolayısıyla tebrik etti.

Erzurum'un önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Koca, "Erzurum’da yerel yönetim anlayışına yepyeni bir tarz kazandırdığını bildiğimiz ve bunu her platformda işittiğimiz Sayın Sekmen’i yürekten kutluyorum. Ayrıca ikinci dönem belediye başkanlığı için de 'hayırlı olsun' dedik. Çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Sekmen de, AK Parti hükümetlerince yürütülen 'Sağlıkta Reform' politikalarının, vatandaşın memnuniyet düzeyini çok yükseklere taşıdığını dile getirerek, "Bakanlığımızın Erzurum'a yönelik yatırımları, şehrimizi sağlık alanında da çekim merkezi haline getirdi. Erzurum, bugün bölgemizin adeta sağlık üssüne dönüşmüş durumda." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.