BAKAN AKDAĞ’DAN AZİZİYE SEÇMENİNE TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “AK Parti ne sermaye çevrelerinin, ne boyalı basının, ne de cuntacıların partisidir. AK Parti milletin partisidir.” dedi.

24 Haziran 2011 Cuma 14:44
BAKAN AKDAĞ’DAN AZİZİYE SEÇMENİNE TEŞEKKÜR
Bakan Akdağ, Aziziye seçmenine teşekkür için ilçeye geldi. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, Aziziye Belediye Başkanvekili Cafer Pala, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da teşekkür ziyareti gerçekleştiren Bakan Akdağ’a ilçe sakinleri adına teşekkür etti.

KILIÇ: AK PARTİ BÜYÜK İŞLER BAŞARDI
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç da, 12 Haziran’ın hem Türkiye, hem de Erzurum için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. AK Parti’nin Türkiye’nin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük işler başardığının altını çizen Kılıç, “Türkiye’nin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için bu seçimin çok önemli olduğunu biliyorduk. Teşkilat olarak bu bilinçle çalıştık. Hemşehrilerimiz de bu seçimde kendisine yakışanı yaptı ve çok küçük bir farkla Türkiye birinciliğini kaçırarak, virgül farkıyla üçüncü olduk. Aziziye ilçemiz de yüzde 77 gibi çok yüksek bir oy oranıyla AK Parti’ye destek verdi. Biz inşallah bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK Parti’ye güvenmeye ve destek vermeye devam edeceğiz, AK Parti’de bugüne kadar yaptığı hizmetlerin daha fazlasını yapacak, üzerine düşen görevi tüm kadrolarıyla yerine getirecektir.” diye konuştu.

AKDAĞ: MİLLETİMİZE MİNNETTARIZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Bakan Recep Akdağ, “12 Haziran seçimlerinde bir hedefimiz vardı. AK Parti gücünü artırarak devam etsin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023’e doğru yeniden büyük Türkiye’yi kuralım. Çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm halkımız, rahat bir şekilde huzur içinde yaşayalım. İşsiz gençlerimizin iş sahibi olması için memleketimizin kalkınması devam etsin. Çocuklarımız, kadınlarımız, emeklilerimiz, hastalarımız daha iyi sağlık hizmeti alsın, okuyan çocuklarımız daha iyi eğitim alsın diye çalışıyoruz ve bunun içi uğraşıyor, gayret sarfediyoruz. Allaha şükrediyoruz ki, Erzurum ve Erzurum’da Aziziye, diğer ilçelerimiz gibi arkamızda durdu. Aziziye’de yüzde 77,5 oy aldık. Ben şimdi soruyorum, kaç partiye bu nasip olur. 8,5 yıl iktidarda kalacaksınız. Üç genel seçim, iki mahalli seçim ve referandumdan her seferinde galip çıkacaksınız ve milletin desteğini arkanızda hissedeceksiniz. Bunun için biz bahtiyar siyasetçileriz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUĞUMUZ BİR KAT DAHA ARTTI
“8,5 yılda çok önemli hizmetler ettik, fakat yapacak çok işimiz, akıtacak çok alın terimiz var” diyen Bakan Akdağ şunları söyledi: “Ülkemizde kişi başına düşen milli gelir 10 bin dolarlara çıktı. Seçimden önce söylemiştik, bunu 25 bin dolarlara çıkarmayı hedefliyoruz. İşsizlik azalmaya devam ediyor. Krizden sonra yüzde 14’lere çıktı. Bu işsizliği yüzde 6’lara kadar düşürmeyi hedefliyoruz. Erzurum’da iki firmanın çağrı merkezinde bin 500 kişi, Sağlık Bakanlığı’nın çağrı merkezinde bin kişi çalışıyor. Bizim bundan sonraki işimiz, işsiz gençlerimizi iş sahibi yapmak, istihdam alanları oluşturmak olacaktır. Sizler vazifenizi yaptınız. Allah sizlerden razı olsun. Biz size ne hizmet getirsek bundan sonra yeridir. Artık sorumluluk bizde… Sizler vazifenizi yaparken, bizim sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bizim omuzlarımızdaki yükün ağırlığını tahmin edin. Halkınız, şehriniz size bu kadar güvenir, itimat ederse nasıl mesuliyet duyarsınız bir düşünün. Kendinizi bizim yerimize koyun. Biz bu mesuliyetle çalışacağız ve 8,5 yıldır da söyle çalıştık. Bize dört yıl daha yetki verdiniz. Aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz.”

AZİZİYE BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ
Konuşmasında Aziziye Belediyesi’nin çalışmalarından da övgüyle bahseden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, ilçede uygulanan kentsel dönüşüm projelerini örnek verdi. Bakan Akdağ, Ilıca ve Gezköy’de kentsel dönüşümün sağlanması adına destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Bakan Akdağ, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.