BAKAN AKDAĞ, MİLLETVEKİLLERİ İLE ANKARA'DA TOPLANDI

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekilleri, geçtiğimiz yaz sezonunda TBMM’nin tatile girmesiyle ara verdikleri toplantılarına, yeni yasama yılıyla birlikte dün tekrar başladılar.

09 Kasım 2012 Cuma 16:18
BAKAN AKDAĞ, MİLLETVEKİLLERİ İLE ANKARA'DA TOPLANDI
Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ’ın Başkanlığında bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak’ın katıldığı değerlendirme toplantısı dün yapıldı. Milletvekili Cengiz Yavilioğlu’nun il dışında bulunması nedeniyle katılamadığı toplantıda, Erzurum’a yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve projeler ele alındı.
Milletvekili Adnan Yılmaz’ın da komisyon toplantısına katılması nedeniyle, erken çıkmak zorunda kaldığı toplantıda, Erzurum’da yapılacak kampüs okullarla ilgili arsaların Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisi, DSİ, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Belediyelerin imar çalışmaları ve yapılması planlanan üst geçitler ile Kalkınma Bakanlığı’ndan cazibe merkezi ile ilgili belediyelere ayrılacak olan ödenekler masaya yatırıldı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Milletvekilleri, toplantıda Erzurum’un Hayvancılıkla ilgili problemlerini de görüşerek, hem Tarım İl Müdürlüğü’ne hem de diğer resmi kurumlara proje ve yatırımlarla ilgili işlemleri takip etmek üzere ilerleme raporları istenmesi yönünde karar aldılar.
Geçen aylarda olduğu gibi bundan sonra da bir araya gelerek Erzurum’un yatırımlarını değerlendireceklerinin altını çizen Bakan Akdağ ve Milletvekilleri, Resmi kurumlardan alacakları raporlar doğrultusunda ilgili makamlarla görüşüp projelerin takipçisi olacaklarını sözlerine eklediler.

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.