Baba ocağından başlayacak

AK Parti’de değişim ve yenilenme sürecinde sıra il kongrelerine geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın da baba ocağı Rize’deki kongreye katılması planlanıyor.

admin
admin
13 Kasım 2017 Pazartesi 07:43
Baba ocağından başlayacak

AK Parti’de devam eden değişim ve yenilenme sürecinde sıra il kongrelerine geldi. 4 Temmuz’da düğmeye basılan 6. Büyük Kongre takvimi işliyor. İlçe kongrelerini geride bırakan AK Parti, şimdi 18 Kasım’da Rize’den başlayacak il kongre maratonuna odaklandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da baba ocağı Rize’deki kongreye katılması planlanıyor. Kongreler Gümüşhane ve Bayburt ile devam edecek.

ÖNCE İLLER, SONRA BÜYÜKŞEHİRLER

Öncelikli olarak 51 ilin kongreleri gerçekleşecek. Ardında da 30 büyükşehir de kongre heyecanı yaşanacak. İl ve büyükşehir kongrelerinin şubat ayı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Sonrasında ise MKYK toplanarak büyük kongre için son tarihi karara bağlayacak.AK Parti’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçilmesi ile başlayan değişim ve yenilenme sürecinde 22 il başkanı istifa ederek yerlerine yenileri atanmıştı. Kongre sürecinin tamamlanması ile birlikte değişim ve yenilenme süreci biterek, 2019 seçim süreci başlayacak. AK Parti’nin yenilenmiş ve güçlenmiş kadroları 2019 yerel seçimleri, milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını hızlandıracak.

Editör

Anahtar Kelimeler:
AK PartiKongre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.