Aziziye’ye Genç Başkan Yardımcısı

Aziziye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Ömer Faruk Töremen getirildi.

admin
admin
12 Nisan 2019 Cuma 23:14
Aziziye’ye Genç Başkan Yardımcısı

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. Maddesi gereğince seçilmiş belediye meclis üyeleri arasından yapılan atama kapsamında Ömer Faruk Töremen Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Sempatik duruşu ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Töremen’in başkan yardımcılığı görevine getirilmesi sevinçle karşılandı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde meclis üyesi seçilen Ömer Faruk Töremen, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talebi doğrultusunda atandığı başkan yardımcılığı görevine başladı.

Töremen, 2014-2019 döneminde de Aziziye Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütmüş ve AK Parti teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev yapmıştı.

Görevlendirmenin ardından işbaşı yapan Töremen, hedeflerinin AK belediyeciliği daima ileri taşımak olduğunu belirterek, AK Parti’nin insanı merkeze koyan hizmet ufkunu şiar edinerek Aziziye ilçesine ve halkına en güzel hizmeti sunmaya gayret göstereceklerini ifade etti.

Töremen, Aziziye ilçesinin Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile altın çağını yaşadığını ve bölgenin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini de belirtti. Töremen, ayrıca Aziziye Belediyesi’nin genç bir ekibe sahip olduğunu ve bu ekipte kendilerine yer verildiği için Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür etti.

ÖMER FARUK TÖREMEN KİMDİR?

Ömer Faruk Töremen Erzurum’da dünyaya geldi. Kimya Yüksek Mühendisi olan Töremen, 2009 yılında Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 2010 yılında Genç MÜSİAD Eğitim ve Projeler Birimi, 2009 TÜGVA Erzurum Temsilciği Kurucu Üyesi, 2014 TÜGVA Erzurum Temsilciği Eğitim Koordinatörlüğü, 2014-2019 Aziziye Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. 2016 yılından buyana Belediye Meclis Üyeleri Derneği Erzurum Şubesi’nde de aktif yer alan Töremen, Erzurum’da faaliyetlerini yürüten özel bir firmada üst düzey yönetici olarak görev yapıyordu.

Ömer Faruk Töremen, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.