AZİZİYE’DE BİRLİK-BERABERLİK MESAJI

AK Parti’nin Aziziye’den aday gösterdiği Muhammed Cevdet Orhan, mevcut başkan Fatih Cengiz’i ziyaret etti. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Muhammed kardeşim bu işi başaracaktır.” dedi. AK Parti Aziziye Belediye Başkanı Adayı Muhammed Cevdet Orhan, “Türkiye’nin en şanslı adayıyım. Halkımızın destek ve teveccühü ile inşallah çok başarılı ve kabiliyetli bir başkandan görevi devralacağım” ifadelerini kullandı.

23 Ocak 2014 Perşembe 12:29
AZİZİYE’DE BİRLİK-BERABERLİK MESAJI
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman ve bir grup partili ile birlikte Başkan Cengiz’i ziyaret eden Orhan, “Türkiye’nin en şanslı belediye başkan adayıyım. Çünkü çok başarılı ve kabiliyetli bir belediye başkanımızın yerine aday olduk. İnşallah halkımızın destek ve teveccühü ile böyle başarılı bir belediye başkanımızdan alacağımız hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacağız.” dedi.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR VE MUHAMMED KARDEŞİM DE BU İŞİ BAŞARACAKTIR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, “Genel merkezimizin takdirine saygı duyuyorum. Bir neferi olmaktan her zaman gurur duyduğum partimize hizmet etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.
Orhan’ın genel merkezde edindiği tecrübelerin ilçeye hizmet olarak yansıyacağına yürekten inandığını ifade eden Başkan Fatih Cengiz, “Belediye başkanlığı çok önemli görev ve bir bayrak yarışıdır. Her yeni aday bu bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışır. Ben beş yıla aşkın süredir tanıdığım, birikim ve tecrübesine güvendiğim Muhammed kardeşimin bu hizmet bayrağını daha yukarıya taşıyacağına inanıyorum. İyi tanıdığım ve bu işi başaracak kardeşlerimden birinin bu göreve talip olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Beş yıl boyunca belediyemize ciddi emekler verdik. Kısa vade, orta vade ve uzun vadede bitecek projelerimiz vardı. Kısa vade projelerimiz bitti ama, orta ve uzun vadedeki projelerin altyapısı hazırlandı. Bu projelerin devam etmesi adına, tanıdığımız birinin gelmesi bir vatandaş olarak da bizi mutlu etti. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Muhammed kardeşime başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
PARTİMİZİN BİR NEFERİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM
Genel Merkezin adaylık sürecindeki takdirine de saygı duyduğunu kaydeden Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “Genel Merkezimiz bizim için yerel yönetimlerde olmamamız yönünde bir takdir yetkisi kullandı. Bu süreçte bize ne düşerse partimiz adına ve adayımız adına desteğe hazırız. Partimizin bir neferi olarak, hizmet etmeye devam edeceğiz.”
ORHAN: HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN GÖREVE TALİP OLDUM
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan da, Türkiye’de belirlenen adaylar içerisinde belki de en şanslısının kendisi olduğunu vurgulayarak, “Çünkü Fatih abimizi hem önceden beri tanıyoruz, hem de yaptığı icraatları yakından takip ediyoruz. Yapmış olduğu çalışmalarla ilgili sürekli fikir alış-verişinde bulunuyorduk. Çok kabiliyetli ve başarılı bir dönem geçirdi. Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah halkımızın destek ve teveccühü ile bayrağı Fatih abimizden devralarak daha ileriye taşıyacağız. Seçildiğimiz takdirde de başkanımızdan her türlü desteği alacağız. Başkanımızın tecrübe ve deneyimlerinden de istifade edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Bir süre Başkan Cengiz ile sohbet eden Muhammed Cevdet Orhan, belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2014 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.