AZİZİYE AK GENÇLİKTE KAYHAN DÖNEMİ

Ak Parti Aziziye Gençlik Kolları olağan kongresini gerçekleştirdi. Ilıca Termal Tesisleri’nde yapılan kongrede seçime tek aday olarak giren Abdulselam Kayhan delegelerin tamamının oyunu alarak yeni gençlik kolları başkanı oldu.

20 Ocak 2015 Salı 00:35
AZİZİYE AK GENÇLİKTE KAYHAN DÖNEMİ
Genel Kurula Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fevzi Polat, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Fatih Toprak, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Şakir Atalay, İl Teşkilat Başkanı Murat Atar, Aziziye Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ve partililer katıldı.

ORHAN: CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZ GENÇLERE AYRI BİR ÖNEM VERİYOR

Kongrede konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Türkiye’mizin, Erzurum’umuzun ve Aziziye’mizin geleceğinin şekillenmesinde gençliğe büyük görev düşmektedir.” dedi. Konuşmasında genç bir belediye başkanı olarak AK Parti’nin gençlere verdiği önem üzerinde duran Başkan Orhan, “Ak hizmet davasının genç bir neferi, bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olarak sizlere güveniyorum, sizlerdeki heyecanı, azmi, kararlılığı, özgüveni ve inancı görüyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve ak kadroların gençlere, gençlik teşkilatlarına büyük önem verdiğini karşınızda genç bir belediye başkanı olarak müşahede etmenizi istiyorum. Yine milletvekili seçilme yaşını da 25’e AK Parti’nin düşürdüğünü hatırlatmakta fayda görüyorum. Genç bir belediye başkanı olarak, belediye meclisimizin de yarısının gençlerden oluştuğunu gururla ifade ediyorum. Bu şu anlama geliyor; Aziziye belediyemiz çoğunluğu sizler gibi gençlerden oluşan bir ekiple yönetiliyor ve bu ilçenin geleceğini gençler şekillendiriyor. Bu noktada sizlere de çok büyük görevler düşüyor. Unutmayalım ki bugün bizlerin bulunduğu bu makamları yarın sizlerin doldurması ve bu ilçeyi sizlerin yönetmesi için önümüzde hiçbir engel yok. Öncelikle çok çalışmak, kendimizi yenilemek ve geliştirmek mecburiyetindeyiz. Ben bu noktada, ak gençlerde bu ışığı, gözlerinizdeki bu parıltıyı, yüreğinizdeki hizmet sevdasını görüyorum. Sizlerin temsilcisi olarak, AK Parti’nin gençlik teşkilatlarından gelen bir belediye başkanı olarak, kapımızın ve yüreğimizin sizlere her daim açık olduğunu bilmenizi istiyorum.” diye konuştu.

Başkan Orhan, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında da gençleri ve katılımcıları bilgilendirerek, gençlik teşkilatında görev yapan partililere teşekkür etti, yeni seçilen yönetime başarı diledi.

SEVÜKTEKİN: BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ise, “AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığı görevini genç ve dinamik olan Mustafa Çomaklı kardeşimiz yürütüyordu. Kendisi görev yaptığı 3,5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu süreçte gençlerimiz arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ön planda tutmayı başarmış ve neticede partimizin yerel ve genel seçimlerindeki başarısına büyük katkıda bulunmuştur. Bundan sonra da parti teşkilatımız da hizmetlerini yapmaya devam edecektir. Mustafa kardeşimize partimiz gençlik kollarına bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Partimizin Gençlik Kolları Başkanlığını devralan genç arkadaşımız Abdulselam Kayhan’ın da bu bayrağı daha yukarılara taşıyacağına yürekten inanıyor, şahsım ve yönetim kurulum adına görevinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

ÇOMAKLI: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE PARTİMİZE HİZMET ETTİK

Eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı da, gençlerden helallik isteyerek, “Sizlerle birlikte görev yaptığım 3,5 sene içerisinde acı tatlı günlerimiz oldu. Ama birlik, beraberlik ve uyum içerisinde hiçbir menfaat gözetmeden ilçemize hizmet etmek için gece gündüz çalıştık. Bundan sonra da Ak Parti için bu dava için hizmete devam edeceğim. Görevimi gönül rahatlığı içerisinde devrettiğim Abdulselam kardeşime başarılar diliyor ve her zaman onların yanlarında olacağımızdan emin olmalarını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

KAYHAN: AK HİZMET BAYRAĞINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Ak Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığı’nı devralan Abdulselam Kayhan, “Gençlik kollarımızın çok güzel bir alt yapısı var. Bu alt yapıyı hiç bozmadan daha da üzerine koyarak hizmete devam edeceğiz. Bu tür görevler gönüllülük esasına dayanır. Biz de hiçbir menfaat gözetmeden göreve talip olduk. Davamız Aziziye’dir. İnşallah güzel işler yaparak iyi anılmak istiyoruz. Üstlendiğim görevin sorumluluğunu gayet iyi bilmekteyim. Görev yapacağım süre içerisinde İlçe Başkanımın ve ilçe yönetimimin siz değerli arkadaşlarımın bizlere destek olacağından eminim. Allah bizleri utandırmasın. Böylesine güçlü ve örgütlü bir gençlik teşkilatı bıraktığı için Mustafa başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Fatih Toprak ve İl Başkanı Yavuz Kocaman da konuşmalarında, ak kadroların gençlik teşkilatlarına verdiği önem üzerinde durdular.

Divan Başkanlığı’nı Aziziye Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kahveci’nin yaptığı kongrede 370 delegenin tamamının oyunu alan Abdulselam Kayhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları’nın yeni başkanı oldu.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2015 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.