AYDEMİR: YOLUMUZ, DADAŞLIK UFKUDUR

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Rabbim Şehri Mübarek Erzurum ve Erzurumlu, Bu şehre mana veren Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efe Hazretlerinin ervahı önünde bizi mahcup etmesin.” dedi.

16 Haziran 2015 Salı 08:48
AYDEMİR: YOLUMUZ, DADAŞLIK UFKUDUR
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Rabbim Şehri Mübarek Erzurum ve Erzurumlu, Bu şehre mana veren Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efe Hazretlerinin ervahı önünde bizi mahcup etmesin.” dedi. 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Adliye Sarayında düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törene, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve partililer katıldı.

ALLAH MAHÇUP ETMESİN

Mazbata töreninde bir konuşma yapan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘ Bu mazbatayı, Erzurum’a hizmet verme şerefinin ruhsatı, nefsimizi Erzurum’a adamanın belgesi olarak kabul ediyorum. Rabbim Şehri Mübarek Erzurum ve Erzurumlu, Bu şehre mana veren Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efe Hazretlerinin ervahı önünde bizi mahcup etmesin. “ dedi.

HAYDİ BİSMİLLAH

Törende, AK Parti Teşkilatlarına, Büyükşehir başta olmak üzere tüm yerel yönetim başkanlarına, Erzurum halkına teşekkür eden Aydemir, ‘Erzurum’a hizmet adına ‘Haydi Bismillah dediğimiz bugünde, hayatımız boyunca verdiğimiz ahdi tekrar ediyoruz. Önceliğimiz Erzurum, ufkumuz Erzurum, duruşumuz dadaşça olacaktır. “ ifadelerini kullandı.

ERZURUM’U TEMSİL HASSASİYETİ

AK Parti Milletvekili Aydemir, “Yalnız seçildiğimiz siyasi davanın değil, aynı zamanda bir mübarek coğrafyayı temsil etmenin gurur ve şuurunu, bu şehrin dokusunu oluşturan fazilet, erdem ve haysiyeti siyasi zeminde taşımanın hassasiyeti içinde bulunacağız.” vurgusunu yaptı.

MEBUSLUK MESLEK DEĞİL, MİLLİ VAZİFEDİR

“Bir meslek olarak değil, bir milli vazife olarak gördüğümüz milletvekilliğini, aslının, temsil ettiği ve vekalet aldığı halkın ruhuna, duruşuna ve sadakatlerine bağlı olarak ifade etme kararlılığını sergileyeceğiz.’ diyen Aydemir, ‘ Dikkatlerimiz, önceliklerimiz ve tercihlerimiz, bin yıllık azametli bir tarihi ve tarih yazan dadaşların sesi ve yüreği olma noktasında yoğunlaşacak.” diye konuştu.

VEFA VE SADAKAT

Siyasette ve hizmette vefa ve sadakat hassasiyetlerine dikkat çeken Aydemir, “Nefsine yol bulmaya çalışanlardan değil, Erzurum’un yüksek ufkuna, aydınlık geleceğine yönelen, mukaddeslerinden asla taviz vermeyen ve dadaşlık ruhunun tarifi olan ecdadımızın yolunda yürüyeceğiz. Siyasi reklam, sansasyon ve gösterişlerden uzak olarak, Erzurum’un kaydettiği tarihsel görkemi siyaset ekseninde bir farkındalık olarak yansıtmanın çabasını göstereceğiz. Ne ecdadımız, ne de Erzurum’a vefadan ayrılmayacak, benliğini bu şehre feda eden yol ve dava arkadaşlarımızla aynı safta, aynı iman, şevk ve heyecanla yürüyeceğiz. Bize bu şerefli mesuliyeti tevdi eden Erzurumluya, dadaş irfan ve vicdanına sadık kalacak, vefa yolundan asla sapmayacağız. Bize bu kutsal görevi tevdi eden dadaşlara yürek dolusu şükran, minnet ve selamlarımı sunuyorum.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 16.06.2015 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.