AYDEMİR, KAMU VE STK KURULUŞLARINI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘AK Parti’nin en büyük eserlerinden birisi ifade, inanç ve girişim özgürlüğüdür. Sendikalarımız bu eserin en bariz, en beliğ ifadeleridir’ dedi.

28 Nisan 2015 Salı 16:21
AYDEMİR, KAMU VE STK KURULUŞLARINI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘AK Parti’nin en büyük eserlerinden birisi ifade, inanç ve girişim özgürlüğüdür. Sendikalarımız bu eserin en bariz, en beliğ ifadeleridir’ dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Memur Sen il Başkanlığını ziyaret eden Aydemir, Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman, Eğitim Birsen Başkanı Mustafa Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle, Erzurum odaklı istişare gerçekleştirdi.

İNAN’I RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Memur Sen Yönetim Kuruluyla görüşmesinde, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’in kurucusu olan, mütefekkir, edip Mehmet Akif İnan’ı rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirten Aydemir, ‘O’nun açtığı çığırda ilerleyen, O’nun ufkuna yürüyen ve onun ömrünü adadığı davaya hizmet eden arkadaşlarımıza minnettarız” dedi.

MEMUR SEN DEMOKRASİ KÜRSÜSÜDÜR

Memur Sen’in ifade özgürlüğü bakımından bir özgürlük abidesi olarak gördüklerini kaydeden Aydemir, ‘ AK Parti iktidarları döneminde büyük fedakarlıklarla, hatta fedalarla hayata geçirilen demokratik açılımın en büyük kurumsal ifadesi Memur Sen’dir, Bu kurumu bir özgürlük abidesi, bir demokrasi kürsüsü olarak görüyoruz. Merhum Akif İnan’ın açtığı çığırda, Türkiye’yi ve bu milleti, ecdadının da paylaştığı ruhla buluşturan Memur Sen, hakikaten ülkemiz için bir ufuk reformu önderliği yapmıştır. İnan’I bir kez daha rahmetle anarken, Memur Sen’in ifade ettiği değerlere siyaset makamında her türlü hizmet ve desteği vereceğimizi kaydetmek, vurgulamak istiyorum.” dedi.

EĞİTİM BİR SEN ZİYARETİ

Erzurum Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Aydemir,

‘İrfan ordusu diye tarif bulan değerli eğitimcilerin ortak adresi Eğitim Birsen,ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da halkın eğitim hassasiyetlerini ifade eden yapısıyla, eğitimde öncü bir sivil toplum kuruluşudur. “ diye konuştu.

ERZURUM EĞİTİM ŞEHRİ’DİR

Aydemir, ‘Hemen tüm öğretmenlerimizin çatısı altında bulunduğu bu değerli kurumun, temel haklardan olan eğitimde, toplumsal hassasiyetler, toplumumuzun gelenekleri, medeniyetimizin irfanı ve Türk İslam Kültürünün sesi olduğuna inanıyoruz. AK Parti döneminde, ikinci üniversitesi, eğitim kampüsü yatırımlarıyla bir Eğitim Şehri haline gelen Erzurum’da, Eğitim Bir Sen’in çizdiği yol haritası ve izlediği rotayı fevkalade mühim buluyor ve paylaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Memurların Sendikal hareketi içinde Sağlık Sen’in özel yer ve önemi bulunduğunu vurgulayan, Başkan Abdullah Duman ve tüm arkadaşlarınca önemli sendikal atılımlar gerçekleştirildiğine işaret eden Aydemir, ‘Sağlık Şehri Erzurum’da sağlık hizmeti davasına emek veren tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum.’ dedi.

AYDEMİR’DEN AKDAĞ’A VEFA VURGUSU

Konuşmasında Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’ın reform düzeyinde hayata geçirdiği Sağlıkta Dönüşüm ve Yeniden Yapılanma Hareketine de değinen Aydemir, ‘Bakanlığı döneminde sağlık alanında yapısal değişim ve dönüşüm reformunu gerçekleştiren, bu şehri Sağlık Kampüsü yatırımlarıyla bir Sağlık kenti vizyonuna kavuşturan sayın Akdağ’ın şehrinde, bu elit Sivil Toplum Kuruluşumuzun, Erzurum’daki konum, durum ve yaklaşımlarını kayda değer ve hayati önemde gördüğümüzü paylaşmak isterim. Erzurum artık bölgesinde ve Azerbaycan başta olmak üzere diğer komşu ülkeler ölçeğinde de sağlıkta bir çekim ve cazibe merkezidir. Diğer bir ifade ile Erzurum sağlıkta marka şehirdir. Böylesi bir farkındalığı ifade eden Erzurum’da, Sağlık Sen’in kaydedeceği her tespit ve vurgu, Erzurum’un sağlık vizyonuna yeni bir güç katmaktadır. “diye konuştu.

Memur Sen görüşmesini tamamlayan AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, daha sonra Yakutiye’deki kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirildi. 

Editör

Son Güncelleme: 28.04.2015 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.