AYDEMİR GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları çerçevesinde Yakutiye Gençlik Kollarının organize ettiği toplantıda üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

10 Mayıs 2011 Salı 09:48
AYDEMİR GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ
Öncelikle diğer Ak Parti Erzurum milletvekili adayları hakkında kısa bilgiler vererek toplantıya başlayan Aydemir,"Gençlerin arayışlarının ve geleceğe dair plan ve projelerinin yegane temsilcisi Ak Parti'dir." diyerek seçilmesi halinde meclise taşıyacağı projeler hakkında bilgiler verdi.
Milletvekili adayı İbrahim Aydemir yaptığı konuşmanın ardından gençlerle görüş alışverişinde bulundu. Genel olarak ülke ve Erzurum ile ilgili konular üzerinde gençlerin sorularını cevaplandıran Aydemir " Sorularını ve sorunlarını rahatça dile getirebilen gençliğe önem veriyoruz. Türk gençliği, özgüveni yerinde, sorunlarına çözüm arayan, soruşturan, eleştiren ve sentez yapıp doğruya ulaşabilen aydın kafasıyla, milletimizi ve devletimizi çağın en büyüğü yapacaktır. Türkiye, milli ve manevi değerlerimizle terbi edilmiş yüreği, okuyan ve eleştiren ve doğruya ulaşabilen aydınlık kafasıyla bu gençlik, bu vatanın en büyük hazinesidir." dedi.
Bu dönemde sıkça bu tür toplantılar düzenleyeceklerini ifade eden Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Eren Akın "Sadece kendi doğrularımızı görürsek ve şartlanırsak bugünü iyi göremeyiz, yarına ışık tutacak yol, yöntem ve politikaları doğru saptayamayız.Türkiye’de olup biten her şey bizi ilgilendirir.Bundan dolayı vekil adaylarımıza, tecrübelerini bizlerle paylaşmaları için bu tür toplantılar düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.