Aydemir: Dadaşlar tarih yazacak

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dur durak demeden kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlara AK İcraatları anlatıyor.

admin
admin
06 Haziran 2018 Çarşamba 03:29
Aydemir: Dadaşlar tarih yazacak

Milli iradenin bayraktar şehri olan Erzurum’da Dadaşların adeta 24 Haziran’a odaklandığını ifade eden Parlamenter Aydemir, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 16 yıllık geçen sürede AK Parti’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği bu kalkınma hareketinin dünyada başka bir örneğinin bulunmadığını bildirdi.

‘TÜRKİYE ÇAĞ ATLADI’

Milletvekili Aydemir, “AK Parti ekonomide, eğitimde, sağlıkta, savunmada, sanayide, üretimde kısacası her alanda hayata geçirdiği yatırımlarla Türkiye’ye çağ atlatmıştır” dedi. Aydemir, “AK Parti, sağladığı dengeli ve sağlam büyümenin faydasını toplumla paylaşmayı sosyal adaletin gereği olarak görmektedir. ‘ifadesine yer verdi.

‘POZİTİF YAKLAŞIM’

AK Parti iktidarlarının sosyal ve ekonomik hayata dair her daim pozitif bir yaklaşım ortaya koyduğu, verilen tüm sözlerin mutlaka tutulduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘16 yıldır Türkiye’nin ekonomisini katbekat büyüten AK Parti, ekonomik büyümenin sonucunda ortaya çıkan nimetleri ve kamu kaynaklarını halkla paylaşmayı vazife edinmiş ve bunu dev yatırımlarla gerçek hayata da yansıtmayı başarmıştır. Kapsayıcı büyüme ve gelir dağılımında iyileşmeyi sağlamak için atılan adımlardan biri de net asgari ücretlerde artışın gerçekleştirilmesidir. 2002 yılında asgari ücret 184 lira iken 2018 yılında 1.603 lira olmuştur. Böylece AK Parti iktidarları süresinde asgari ücretler yaklaşık dokuz katına çıkmıştır. Ekonomimiz büyüdükçe asgari ücret seviyesinde artış devam edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asgari ücretliler enflasyona ezdirilmeyecektir. 2002’den bu yana güven ve istikrarın teminatı olan Hükümetimizin yoğun çalışmaları sonucunda meydana gelen ekonomik büyüme neticesinde yaşlı vatandaşlarımızda ihmal edilmemiş ve 65 yaş aylığına haiz vatandaşlarımızda kaynak artışından hak ettiği payı almıştır. İnşallah milli iradenin mihenk taşı olan Dadaşların yazacağı demokrasi destanı, vatanımızın dört bir sathına dalga dalga yayılacak ve AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Güçlü ve Büyük Türkiye hedefine, muhasır medeniyet ülküsüne hep birlikte ulaşacağız.” dedi.

AYDEMİR’DEN ESNAFLA GÜNDEM TEFEKKÜRÜ

AK Parti Milletvekili, 27’inci dönem milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Dadaşların pusulası şaşmaz, hep doğru istikameti gösterir. Dadaş ferasetinin pusulası AK önder Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı gösteriyor. Dadaşın teveccühü AK lideredir.’ dedi.

DADAŞLAR CUMHURBAŞKANIMIZIN ROTASINDA SADIK

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Çaykara, Aşağı Mumcu ve Gez Mahallesi esnafının konuğu oldu. Gündeme dair tespit, öngörü ve düşüncelerin meşveret edildiği ziyaretlerde 24 haziran seçimlerinin önemi konusunda ortak bir duruş sergilendi. Ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rotada karar kılındı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VEFADA KARARLILIK

Gez Mahallesinde kahvehanelerde Ramazan ayı coşkusu içinde sohbet eden dadaşların misafiri olan Milletvekili Aydemir, Erzurum’un verdiği kararın her seçimde sonuçlara yansıdığına işaret ederek, ‘Mevlaya emanet şehrin evlatları Türkiye’nin nabzını ifade ediyor. Dadaş vicdanı AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vefada karar kılmış. Mübarek olsun.’ dedi.

SİYASİ VASATI İSTİŞARE

Gez Mahallesindeki ziyaretlerine değgin bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘ Teravih-sahur arası Yakutiye İlçemiz Gez Mahallesindeki kahvehaneleri ziyaret edip, siyasi vasatı istişare ettik. 16 senede alınan 160 yıllık kalkınma- gelişme yolunun hızlanarak devamında kararlı olan dadaşlar, AK Parti ile yola DEVAM mesajını veriyorlar. Yürekten paylaşıyoruz.’ yorumunu yaptı.

DADAŞ VİCDANINA TESLİM OLAN PİŞMAN OLMAZ

‘Önceliği vatandaş olan AK parti siyasi heyetinden olmak ne büyük nimet. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Yakutiye ilçemiz Milletbahçe sokakta, nefsinin değil toplumun hesabını tutmayı ve beşikle mezarlık arazındaki hayat çizgisinin ancak halka hizmetle mana kazanacağını tefekkür ettik. ‘kaydını düştü ve ekledi: ‘Dadaşın vicdanına teslim olan pişman olmaz.’

ESNAFTAN HİKMET YÜKLÜ TESPİTLER

Seçim çalışmaları kapsamında Aşağı Mumcu esnafıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ‘Aşağı Mumcu esnaf ziyaretimizde hikmet yüklü tespitlere muhatap olduk. “Övgüden değil eleştiriden, yalakalıktan değil yol arkadaşlığından hoşlanan, İkbal için el-etek öpmeği dışlayan AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarını sahiplenmek onurdur” diyorlar. Elhak doğrudur ve emin bir tespittir bu.’ dedi.

AK KADROLARA KESİN İTİMAT VAR

Gez Mahallesindeki gezisi kapsamında Çaykara Semti sakin ve esnafıyla buluşan Milletvekili Aydemir, ‘Görüştüğümüz yüzlerce hemşehrimiz “Her şeyi ben bilirim eda ve üslubundan günahtan kaçar gibi kaçan ve bilmediğini bilen, vazifesini bihakkın yapan AK Parti kadrolarına itimadımız tam” diyorlar. Minnettarız.’ kaydını düştü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
AK PartiIbrahim Aydemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.