AYDEMİR BAYRAM MESAJINDA SEÇMENE SESLENDİ

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Tek amaçlarının hak rızası için halkla bütünleşmek olduğunu vurgulayarak, “Biz, çıktığımız AK yolda varılan tek adresin erdem ve fazilet olduğuna iman edenlerdeniz.” dedi.

23 Eylül 2015 Çarşamba 15:45
AYDEMİR BAYRAM MESAJINDA SEÇMENE SESLENDİ
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Tek amaçlarının hak rızası için halkla bütünleşmek olduğunu vurgulayarak, “Biz, çıktığımız AK yolda varılan tek adresin erdem ve fazilet olduğuna iman edenlerdeniz.” dedi. 

SADAKAT, VEFA VE ERDEM..

AK Parti hareketini Sadakat, vefa ve erdem’in ifadesi olarak tarif eden Aydemir, “Vekaletin asile sadakat, mensubiyetin mukaddese teslimiyet, siyasetin ahde vefa üzerine olduğuna sıdk ile bağlı olanlardanız. Bu hareketin özünü, sadakat, vefa ve erdem olarak tarif edenler olarak, bu üç ilkeden asla taviz vermedik.” ifadelerini kullandı.

AYDEMİR AÇIKLAMA YAPTI

Tanıtım toplantısı sonrasında yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, AK Parti’nin ufkunu tasvir ederek, “AK Hizmet Davasını bir kutlu sefer ile 2023’lere taşımaya azmetmiş, irfan, izan ve idrakini Hakka adamış, nefsini, benliğini ve canını Hak Rızasına teslim etmiş Dava arkadaşlarımla birlikte, Sakarya’yı ayağa kaldıran, ‘İnnemel müminune ihvetun’ hakikatinde imanını buluşturan, dimağını Allah bes, gayri heves amentüsünde birleştiren yüksek bir ruh ile yeniden ve yine ve daima bismillah diyoruz.. Siyasette erdem ve faziletin tek ifadesi olan AK Davayı yüreklere yeniden bir mühür halinde nakşetmek, adına, Abdurrahman Gazilerin, Alvarlı Efelerin, Solakzadelerin, Dadaş ruh ve mayasını ‘Hak’ rızasında oluşturanların torunları olarak Haydi bismillah diyoruz.” kaydını düştü.

SÖZ BİR, ALLAH BİR..

Tek amaçlarının hak rızası için halkla bütünleşmek olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, “Türkiye Siyasetinde AK bir hareket başlatan, Yeryüzündeki mazlumların ve mağdurların hamisi, Türkiye’yi büyük ufuklara taşıyan Kurucu Liderimizin çizdiği yol haritasından ayrılmamaya bir kez daha ahdediyoruz. Söz bir, Allah bir… Yol bir, dava bir.. Ve hedef tek: ‘Hak için halkla bütünleşmek ve hizmet vermek.’ Rabbim muradımıza nail kılsın..” niyazında bulundu.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Yazılı açıklamasında7 Haziran-17 Eylül sürecine değgin tespitlerde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Biz 2000’li yıllardan bu güne çıktığımız AK yolda varılacak tek adresin erdem ve fazilet olduğuna iman edenlerdeniz. Vekaletin asile sadakat, mensubiyetin mukaddese teslimiyet, siyasetin ahde vefa üzerine olduğuna sıdk ile bağlı olanlardanız.

Tüm dava arkadaşlarımla birlikte, Bu hareketin özünü, sadakat, vefa ve erdem olarak tarif edenler olarak, bu üç ilkeden asla taviz vermedik. AK Davanın bir hizmet neferi olarak, kurucu liderimizin belirlediği ufuktan hiç ayrılmadık. Hak için halkla beraber yürüyenlerin yol arkadaşı olarak, ‘biz’ hakikatine teslim olduk.

AK Davanın üzerine kurgulandığı, terbiyeyi bir ak hassasiyetle sergiledik, ak samimiyetle ortaya koyduk, ak asaletle ifade ettik. Bir fani olarak, bezmi ezelde hak divanında söylediğimiz her söz, yaptığımız her eylemden dolayı hesap vereceğimizi bir nebze olsun unutmadık. Biz biliriz ki, vefası olmayanın sadakati olmaz, sadakati olmayanın da bu davayla ünsiyeti bulunmaz. Ak Dava bir vefa ve sadakat hareketidir. Bizim imanımız bu noktadadır ve bu odakta kalacaktır.” ifadelerine yer verdi.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ

Temsilcisi olduğu AK Dava’da istişarenin önemine değinen Milletvekili Aydemir şunları kaydetti: “Gerek 7 Haziran seçimleri öncesi ve gerekse temsil yetkisi şerefine nail olduğumuz seçim sonrasında, yine AK terbiye ve asaletin gereği olan istişareye yoğunlaştık. Yolda ve kanaatte büyüklerimizin belirlediği ilkelerden hiç ayrılmadık. Erzurum’un yerleşik tabiriyle ve AK hizmet felsefesinin gereği olarak, iki aylık kısa bir sürede olsa ‘doğana beşik, ölene mezar olmayı çalıştık. Rehberimiz hak, kılavuzumuz ise Hizmet birliktelik ve bütünlüğümüzü kaydeden parti teşkilatlarımız oldu. 14 yıllık süreçte, Türkiye’ye sosyal ve ekonomik bağlamda yeni ufuk kazandıran AK Hizmet hareketinin öngörüleri, kırmızı çizgileri çerçevesinde, uygulanabilir, reel, afaki olmayan projeleri paylaştık. Vekaleti aldığımız günden bugüne, hak yolunda yüreklerimizi buluşturduğumuz kesimlerle buluştuğumuzda, önceliklerimiz, AK Davayı tarif, AK Ufku tasvir, AK önderleri takdim ve ifade etmek oldu.”

BİZ FANİYİZ, BAKİ OLAN HAK’TIR

‘AK terbiyenin gereği ve kırmızı çizgisi, hakka hesap verme endişesine mahkum olmayı şeref bildik.” diyen Milletvekili Aydemir, “Allah vardır ve ötesi yoktur. Biz faniyiz, Baki olan odur..Ve aldığımız her oy aynı zamanda bir vebal, hesabı hakka verilecek bir mesuliyettir. Dünya hayatını kotarmak, nefsimize yol bularak öne çıkmak gibi çirkin ve ak davayla hiç barışık olmayan üslubu değil, temeli mukaddesler üzerine bina edilmiş AK Davayı beyinlere ve yüreklere yerleştirmeyi görev bilen meşrebi mezhep edindik.İki aylık süreçte her daim halkla hemhal olduk.. Bunu da şerefimiz bildik.. Halk korkusunu değil hak korkusunu, halk şöhretini değil, hak rızasını ilke edindik. Yandaşlığı değil, yoldaşlığı tercih ettik. Devletin bekası, milletin huzuru için canlarından geçen şüheda hakkını omuzlarımızda taşıdığımızı hiç ama hiç unutmadık. Yolumuz da budur, niyazımız da.. Biz Baki olana hesap vereceğimiz günü hatırlayarak, hep ve daima ak bir disiplin içinde olduk. Bugün yeniden aday olarak Erzurum’un, Dadaşların huzurunuzdayız.” dedi.

SEÇMENLERE SESLENİŞ

Değerlendirmesinde seçmenlere seslenen Milletvekili Aydemir, “Çağrımız ve beklentimiz, Bizi hesap gününden önce hakça yaklaşımdan ayrı görürseniz uyarmanızdır.. Nefsimize uyma eğilimi gördüğünüzde, ak terbiye içinde sorgulamanızdır. Tutulmayacak sözü vermekten, yalan konuşmaktan, nefis için eğilmekten, halka hizmet yolunda kusur işlemekten Allaha sığınırız. Bizim için Ak töre budur.. Bizim için Ak edebin gereği budur. Kısa süreli vekalet dönemimizde, enaniyet gösterdiysek, kalp kırdıysak, yüz ekşittiysek Allah sorsun.. Yol arkadaşlarımı halk önünde de hak önünde de şahit tutuyorum.. En küçük bir kusur gösterdiklerimizden helallik istiyorum. Hakkın takdirine ve halkın teveccühüne teslimiz. Dualarınız gücümüz olacaktır.” diye konuştu.

AYDEMİR’İN BAYRAM MESAJI

Milletvekili Aydemir, açıklamasının son bölümünde bir mesaj vererek, “Tüm Milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz. Bilvesile, vatanının birliği, Milletin dirliği, devletin bekası için canlarını feda eden Şühedamıza rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnet ile anıyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.09.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal pişken 2015-09-23 23:25:28

Kısa dönemde olsa çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder mübarek kurban Bayramı'nı tebrik eder başarlar dilerim Allah yar ve yardımcımız olsun. Zafer ak partinindir inşallah