Ankara Ak Gençliğe Dadaş lider

AK Parti Ankara Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na Erzurumlu Ali Osman Özdemir atandı.

admin
admin
22 Mart 2018 Perşembe 07:48
Ankara Ak Gençliğe Dadaş lider

AK Parti Erzurum Kurucu Teşkilat Başkanı Ensar Özdemir’in oğlu olan Ali Osman Özdemir’in Ankara Ak Gençliğin liderliğine getirilmesi Erzurum’da sevinçli karşılandı. Genç yaşına rağmen çok önemli girişimlerin ve faaliyetlerin altına imza atan ve aynı zamanda iletişim uzmanı olan Özdemir, Milli Türk Talebe Birliği’nde görev aldığı gibi, Bilkent Üniversitesi Kişisel Gelişim Topluluğu Kurucu Başkan Yardımcılığı ve Bilkentli Dadaşlar Topluluğu Kurucu Başkanı oldu. Özdemir, halen Kubbe Platformu Genel Başkanlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor.

ALİ OSMAN ÖZDEMİR KİMDİR?

7 Mayıs 1990’da Erzurum’da doğdu.

Ortaöğretimi Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi’nde tamamladı.

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde lisans eğitimini yarıda bıraktı. Şu anda Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde lisans eğitimine devam etmektedir.

Muhtelif şehirlerde iletişim ve farkındalık seminerleri vermektedir.

İleri düzeyde İngilizce bilmektedir.

Milli Türk Talebe Birliği’nde görev aldı. Bilkent Üniversitesi Kişisel Gelişim Topluluğu Kurucu Başkan Yardımcısı ve Bilkentli Dadaşlar Topluluğu Kurucu Başkanıdır. Şu anda Kubbe Platformu Genel Başkanlığı ve Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Aktif olarak siyasete 2007’de Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Üniversiteler Komisyonunda görev alarak başlayan Ali Osman Özdemir, 2014 yılı Eylül ayından bu yana AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak göreve devam etmektedir.

Bulunduğu görevler:

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Üniversiteler Komisyonu Üyeliği (2007)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği (2007 – 2010)

AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Üniversiteler Komisyonu Üyeliği (2010 – 2011)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği (2011)

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı, Ar-Ge Komisyonu Üyeliği (2011)

AK Parti Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği (2012 – 2014)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği (2014 – …)

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Seçim ve Koordinasyon Merkezi Başkanlığı: 2015 Genel Seçimleri Dönemi (15.09.2015 – 01.10.2015)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.